GERİ

Öğretmenlikte İlk Yılım

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Haziran 1, 2024

Saat: 16:00-17:30

 

1 Haziran Cumartesi günü 16.00-17.30 saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda yüz yüze olarak gerçekleşecek “Deneyim Paylaşımı: Öğretmenlikte İlk Yılım” etkinliğine davetlisiniz!

 

6 Şubat Depremleri’nin üzerinden bir yıldan fazla bir zaman geçti ve bugünlerde Hatay’da eğitim öğretimin tam uygulandığı bir yılı da artık geride bırakıyoruz. Bu eğitim-öğretim yılı içinde pek çok öğretmen de mesleğe yeni başladı ve bir yıllarını deprem bölgelerinde tamamladı. Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekip’ten Deniz Göktaş’ın moderatör olarak yer alacağı bu deneyim paylaşımı etkinliğin de, yılın nasıl geçtiğine dair konuşacak, mevcut problemleri anlamaya ve çözüm önerilerini üzerinde düşünmeye çalışacağız. 

 

Hatay’da eğitim- öğretimin son bir yılına birlikte bakmak isteyen herkesle 1 Haziran’da Hatay’da buluşalım!

 

Etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açık ve ücretsizdir. Aşağıda yer alan Etkinliğe Kaydol butonuna tıklayarak etkinliğe kaydınızı oluşturabilirsiniz.

 

denizg%C3%B6kta%C5%9Fv2.png

Deniz Göktaş

2011 senesinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümünü kazandı. Üniversiteye başladığı ay Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda ve Sulukule Gönüllüleri Derneği’nde de gönüllülüğe başladı. Bir süre sonra her iki kurumda da sorumluluklar aldı. 2014 Haziran ayında Sulukule Gönüllüleri Derneği’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaya başladı. 2015 Eylül-Kasım arası Toplum Gönüllüleri Vakfında Proje Koordinatörlüğü yaptı. Ocak 2016’da da Proje Asistanı olarak ERG ekibine katıldı. 2016-2017 arası Öğretmen Ağı’nın kuruluş döneminde yer aldıktan sonra, Şubat 2023’te Projeler ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak geri döndü.

 

Tarih
2024-06-01 16:00 - 17:30
Konum
Öğretmen Dayanışma Alanı
Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı
Antakya/Hatay
╲╱