GERİ

Çit Oyunu

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Haziran 13, 2023

Saat: 20:00-21:00

 

Öğretmen Ağı adhokratik topluluklarından olan Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğunun deneyim paylaşımları serisi devam ediyor. Çoğu zaman istemesek de beynimiz zamanla yaşlanıyor ve yavaşlıyor. Araştırmalar, her geçen yıl antrenmansız kalan beynin bilgi işlem hızının biraz daha yavaşladığını ve daha fazla unuttuğumuzu ortaya çıkarıyor. İşte tam da bu noktada akıl ve zekâ oyunları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda beynimizin olumsuz yönde performans kaybetmesinin önüne geçildiği gerçeği öne çıkmaktadır. 


Çocukların zihinsel antremanlarını destekleyecek oyunlardan biri olan çit oyunu üzerine konuşmak için 13 Haziran Salı günü 20:00-21:00 saatleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek Çıt Oyunu etkinliğine davetlisiniz! Konuşmacılığını Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İstanbul ili 1.Derece ve 2.Derece zeka oyunları öğreticiliği kursu Usta Eğitmeni Cebrail Duran’ın; moderatörlüğünü ise Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Yeliz Demir’in yapacağı etkinlikte; akıl yürütme ve mantık muhakeme becerilerini geliştiren kağıt kalem oyunlarından biri olan çit oyunun nasıl oynandığına, kurallarına ve oyunlara dair ipuçlarına değinilecektir. Bu keyifli oynun nasıl oynandığını öğrenmek isteyenlerle bu uygulamalı etkinlikte buluşalım. 

 

cebrailduran.png

Cebrail Duran

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İstanbul ili 1.Derece ve 2.Derece zeka oyunları öğreticiliği kursu Usta Eğitmenidir. İstanbul/Ümraniye ilçesinde bulunan ve aktif şekilde eğitimlerine devam eden Cebrail Duran, Pusulam Akıl ve Zeka Oyunları Kulübünün kurucusudur.

 

access?cmd=file&target=l1_eWVsaXpkZW1pcjIucG5n

Yeliz Demir

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Yeliz Demir, tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Adana ili 1.Derece ve 2.Derece zeka oyunları öğreticiliği kursu Usta Eğitmenidir. Eğitimcilere Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünce açılan mahalli hizmet içi zeka oyunları eğitimleri vermektedir. “Curious and Genius Okul Öncesi Akıl ve Zeka Oyunları” kitaplarının yazarıdır.

 

Tarih
2023-06-13 20:00 - 21:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱