GERİ

Haydi Birlikte Nefes Alalım

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Mart 17, 2023

Saat: 20:30-22:00

 

European School of Breath İşbirliğiyle:

 

Deniz_logo.jpg

 

Ülkemizde yaşanan depremin ardından artan travma ve anksiyete günlük hayatın önemli bir kısmını kaplayarak yaşama karşı yabancılaşmamıza ve adeta nefesimizin kesilmesine yol açtı. Oysa nefes; bedenimiz ve dünya arasındaki teması sağlayan, yaşam ve duygularımız arasındaki önemli bağlantılardan biridir. Doğru ve etkili nefes alarak yaşanan travma ve stresin etkilerini azaltıp iyi olma halimizi korumak için küçük ama etkili adımlar atmak mümkün. Peki ama bu adımları atmak için neler yapabiliriz?

 

Bu soruya bir cevap olarak nefes ve mindfulness tekniklerini kullanıp, hem travma ve stresle mücadele etmek hem de anda kalabilmek için düzenlediğimiz Haydi Birlikte Nefes Alalım atölyemize davetlisiniz! Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Fatih Zengin’in moderatörlüğünde, European School of Breath VZW Kurucusu ve Genel Müdürü Deniz Güler Hilhorst ile Nefes Oyunları Kurucusu ve European School of Breath Kıdemli Eğitmeni Anıl Altaş Brug yürütücülüğünde 17 Mart Cuma saat 20.30-22.00 arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek atölyeye kayıt yaptırmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli. 

 

17 Mart Cuma akşamı görüşmek üzere!

 

fatihzengin.png

Fatih Zengin

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olan Fatih Zengin, Niğde Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılından beri Türkçe öğretmeni olarak görev yapıyor. TEMA gönüllüsü.

eTwinning ve Erasmus projeleri yürütüyor. Kapsayıcı eğitim, eğitim teknolojileri, web 2.0 araçları, masal anlatıcılığı, yaratıcı drama, ekoloji ve mindfulness alanlarıyla ilgileniyor. Halen Tekirdağ Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak görevini sürdürüyor.

 

an%C4%B1lalta%C5%9F.png

Anıl Altaş Brug

Benimle Nefes Al kitabının yazarı, Nefes Oyunları Kurucusu, Dijital Danışman

Uluslararası sertifikalı nefes ve yaşam koçu, 2010'dan beri meditasyon ve farkındalık eğitmeni. 2015'ten beri çocuklarla da çalışıyor. Almanya'nın nefes alan şehirlerinden biri olan Bad Kreuznach'ta eşi ve oğluyla birlikte yaşıyor.


 

 

denizg%C3%BCler.png

Deniz Güler Hilhorst

Avrupa Nefes Okulu (European School of Breath vzw) kurucusu. 2022 yılından beri King's College Londra'da Uygulamalı Sinirbilimi ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı üzerine master yapıyor. 2015'den beri uluslararası sertifikalı nefes ve yaşam koçu. 2017'den beri Belçika'da ilk ve ortaokullarda nefes ve farkındalık dersleri veriyor. Çocuk, ergen ve yetişkinlerle bireysel ve grup seansları yapıyor. Avrupa, Afrika ve ABD'de, birçok çokuluslu şirkette, 20 yıla yakın yönetim danışmanlığı deneyimine sahip bir endüstri mühendisi olan Deniz, 2020 yılında, tüm zaman ve enerjisini nefes çalışmalarına ayırmak için kurumsal hayattan ayrıldı. Eşi ve iki oğlu ile Brüksel, Belçika'da yaşıyor.


 

 

 

Tarih
2023-03-17 20:30 - 22:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱