GERİ

Şanlıurfa’da Eleştirel Yaratıcılık Buluşması’na Davetlisiniz!

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ekim 15, 2022

Saat: 11:30-17:00

 

Eleştirel düşünme ve yaratıcılık üzerine düşünüyor ve yeni yöntemler öğrenmek için heyecan duyuyor musunuz? O halde 15 Ekim 2022, Cumartesi günü, 11:30-17:00 saatleri arasında İlgi Okulları Eğitim Üssü, Şanlıurfa’da gerçekleştireceğimiz Eleştirel Yaratıcılık Buluşması’nda buluşalım! 

 

Öğretmen Ağı; öğretmenlerin, meslektaşları ve farklı disiplinlerden kişi ve kurumlarla bir araya gelerek güçlendiği bir paylaşım ve işbirliği ağı. Ağ’da, “Bizden bir şey olmaz”, “İcat çıkarma şimdi”, “Bu yollardan geçtik”, “Zaten bildiğim şeyler” gibi kalıpların kırılabileceğine ve değişimin, öğretmenler adına değil öğretmenlerle birlikte başladığına inanıyoruz. Eleştirel ve yaratıcı düşünmenin öğretmenleri, öğrencileri ve eğitim ekosistemini özgürleştireceğini, dönüştüreceğini düşünüyoruz. Bu sebeple herkesi, eleştirel ve yaratıcı düşünme kaslarımızı geliştirecek yeni yöntemlerin, atölyelerin, panellerin yer alacağı ve İlgi Okulları işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz ilk Eleştirel Yaratıcılık Buluşması için Şanlıurfa İlgi Okulları Eğitim Üssü’nde buluşmaya davet ediyoruz!

 

Eleştirel Yaratıcılık Buluşması, İstanbul Bilgi Üniversitesi SEÇBİR Müdürü ve Öğretmen Ağı İçerik Danışmanı Prof. Dr. Kenan Çayır ve Çatı Atölyeden Uzman Klinik Psikolog İnanç Sümbüloğlu’nun katılımıyla Eleştirel ve Umutlu Düşünmeyi Nasıl Sağlarız? başlıklı panelle başlayacak. Değişim Elçileri, Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekip üyeleri ve İlgi Okulları’ndan öğretmenlerin atölyeleriyle devam edecek. Diyalog ve işbirliğine dayanan açık alan teknolojisiyle öğretmenlerin birlikte düşünme ihtiyacı duyduğu temalarda kolektif tartışmalar yürütülecek. Programda yer alan atölye adları şöyle: Eleştirel Düşünme Becerileri Atölyesi/ Yaratıcı Problem Çözme Atölyesi/ Ay Yüzey Aracı Atölyesi/ İyileştiren Oyunlar/ Kapsayıcı Eğitim: Birlikte Yaşam İçin Çözüm Olabilir Mi?/ Fen ve Doğada Kelebek Olmak/ Makarna Avcıları/ Bir Örneklemle Okul Öncesinde Deyim ve Atasözü Kullanımı/ Nesnen ve Sen: Yaratıcı Drama Atölyesi/ Eleştirel Dijital Okuryazarlık Atölyesi/ Disiplinlerarası Oyun Atölyesi/ Özel Eğitim ve Kapsayıcılık Atölyesi/ Diyalog Kültürü: Başlangıcı Nerede?/ Timsah Math’in Matematik Partisi/ Dinle! Oyna! Uygula!Söyleşi: Her Şeyin Pedagojisi. Program detaylarını kayıt sürecinin ardından katılımcılara e-posta yoluyla ileteceğiz. 

 

Buluşma mekanına kolay erişim için Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinden servis kaldırılacaktır. 

 

  • 1.Servis Alım Noktası: Abide Park Havaş Durağı, Hareket Saati: 10:30
  • 2.Servis Alım Noktası: Karaköprü 35 Metre Giriş Migros Durağı, Hareket Saati: 10:30

 

Eleştirel Yaratıcılık Buluşması’na kayıt yaptırmak için lütfen aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayın.

 

Şanlıurfa’da görüşmek üzere!

 

 

Tarih
2022-10-15 11:30 - 17:00
Konum
İlgi Okulları Eğitim Üssü
Maşuk, 63340
Karaköprü/Şanlıurfa
╲╱