GERİ

Yüz Yüze Etkinlik: İçerik Atölyesi Burada

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Haziran 4, 2022

Saat: 14:00-17:00

 

y%C3%B6f-renkli.png

 

 

 

Yaratıcı Özgüven Festivali kapsamında yapılıyor 

Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.yaraticiozguvenfestivali.org/

Gelecek Burada İşbirliğiyle:

 

“Nitelikli içerik tüketimi ve üretimi nedir? Neden içerik üretiyoruz? Nasıl Üretiyoruz?” soruları üzerine birlikte düşünmeye davetlisiniz!


4 yıldır öğrenci gençler ile çalışarak teknoloji okuryazarlığını artırmaya odaklanan bilgi, ilham ve deneyim paylaşım platformu Gelecek Burada ile işbirliğinde düzenlediğimiz atölyede, paydaşımız Gelecek Burada bizlerle bu konudaki bilgi birikimini paylaşacak. “İçerik Atölyesi Burada” etkinliğinde bu sorunları konuşurken her katılımcının kendi içeriğini üretmesi için birlikte uygulamalar yapacağız.


Gelecek Burada ekibinden Filiz Kırmızıoğlu ve Hasan Hüseyin Kesen yürütücülüğünde gerçekleşecek atölyede sözlü, yazılı ve görsel iletişim becerilerinin geliştirecek, yaratıcılık sesini ve içerik rengini bulacak, döngüsel ekonomide içerik üreterek nasıl kazanç sağlayacağımızı öğreneceğiz.  Yerel veya küresel yazılı ve dijital medyada içerik yazarlığı ve editörlük görevlerinde faaliyet göstermemizde bize yardımcı olacak ve birçok girişime ve yeni inisiyatiflere açık yıkıcı teknolojilere hâkimiyetimizi artıracak “İçerik Burada Atölyesi” için  4 Haziran Cumartesi günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında Öğretmen Ağı mekanında buluşalım.

Atölyeye gelirken yanınızda mutlaka bilgisayarınızı getirmeyi unutmayın.


Önemli not: Etkinlik yüz yüze olarak İstanbul’da Öğretmen Ağı mekanında gerçekleşecektir, etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsiz, fakat kontenjanla sınırlıdır. Bu sebeple katılım sağlayacağınıza eminseniz etkinliğe kaydolmanızı rica ederiz. Etkinliğe kaydolduktan sonra gelen e-postadaki formu doldurduğunuzda kaydınız tamamlanacaktır.

 

filizk.png

Filiz Kırmızıoğlu Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi, Basım Teknolojileri bölümünde lisansını tamamladıktan sonra bir süre özel sektörde İş Geliştirme Uzmanı olarak çalıştı. Aynı üniversitede yüksek lisans eğitimine devam ederken İçerik Yazarlığı alanında çalışmalarına devam ediyor. Sonunda soru işareti olan her şeye ilgi duyarken Gelecek Burada’da Takım Koordinatörü olarak faaliyet gösteriyor.

 

hasankesen.png

Hasan Hüseyin Kesen Hakkında

Üniversite hayatı boyunca çeşitli teknoloji girişimlerinde blog yazarlığı yapan Hasan Hüseyin Kesen, 2017 yılında kurduğu gelecekburada.net'i yürütmeye devam ederken aynı zamanda BeInCrypto Türkiye'de Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışıyor.

 

Tarih
2022-06-04 14:00 - 17:00
Konum
Öğretmen Ağı Mekanı
Hacı Mimi Mahallesi, Serdar-ı Ekrem Caddesi
No: 30/C Galata, Beyoğlu – İstanbul
╲╱