GERİ

Web 2.0 Aracı Canva ile Uzaktan Etkileşim Uygulamaları

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Web 2.0 Aracı Canva ile Uzaktan Etkileşim Uygulamaları

 

Mayıs 23, 2022

Saat: 21:00-22:15

 

y%C3%B6f-renkli.png

 

 

 

Yaratıcı Özgüven Festivali kapsamında yapılıyor 

Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.yaraticiozguvenfestivali.org/

Canva for Education İşbirliğiyle:

 

Uzaktan eğitim dönemindeki web 2.0 araçları derslerde öğretmenlerin en önemli yardımcıları olarak hayatımıza hızla girdi. Okulların tekrar açılmasıyla birlikte web 2.0 araçları derslerin yürütülmesinde kolaylaştırıcı bir rol üstlenmeye devam etti. Web 2.0 araçları hayatımızda önemli bir yer kazanmışken, sizleri en çok kullandığımız web 2.0 araçlarından biri olan Canva’yı nasıl daha yetkin kullanabileceğimizi öğrenmek için “Web 2.0 Aracı Canva ile Uzaktan Etkileşim Uygulamaları” atölyesine davet etmek isteriz!


“Web 2.0 Aracı Canva ile Uzaktan Etkileşim Uygulamaları” atölyesinde web 2.0 aracı Canva’nın  eğitimde nasıl kullanıldığı üzerine konuşacağız. Uzaktan etkileşimli ders hazırlama, işbirlikçi proje oluşturma, öğrencilerin güvenliği için yüz bulanıklaştırma, interaktif sunum öğeleri ve ders kaydedip yayınlamayı sağlayan birçok yeniliği nasıl kullanabileceğimizi öğreneceğiz. Atölyede, tasarım bilgisini ve Canva kullanım becerisini arttırmak üzere bir araya gelecek, uzaktan ders anlatımlarını ve etkileşimlerini güçlendirmek için destek sağlayacağız.


Atölye, görsel okuryazarlık oluşturulması konusunda destek sağlamak amacıyla ayrıcalıklı bir öğrenme deneyimi geliştiren çevrimiçi tasarım ve yayınlama aracı Canva ile işbirliğiyle 23 Mayıs Pazartesi akşamı 21:00 - 22:15 saatleri arasında Demet Aksu Yelok’un yürütücülüğünde gerçekleşecek.   


Ayrıca, Web 2.0 Aracı Canva ile Uzaktan Etkileşim Uygulamaları atölyesi katılımcılarına ücretsiz olarak tanımlanacak Canva Pro özelliği ile atölye katılımcıları uygulamanın 60 milyon fotoğraf, 4 milyon grafik, 21 bin video, 60 binden fazla şema ve 750'den fazla font içeren birçok farklı özelliğine erişebilecekler. 

 

Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir, “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz.

 

Tarih
2022-05-23 21:00 - 22:15
╲╱