GERİ

Potansiyeli Fark Ettir: Öğrenci Koçluğu

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Şubat 15, 2022

Saat: 20:00-21:15

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Akademisi ve ARGE İşbirliğiyle:

mardin%C3%B6%C4%9Fretmen%20Akademisi%20Logo%20png.pngmardinArge%20Logo%20PNG.png

 

Öğrenciler potansiyellerini keşfetme sürecinde kimi zaman yol göstericilere ihtiyaç duyarlar. Bu süreçte öğretmenlerin rehberliği, öğrencilerin kendini tanımasında ve kendisi için doğru hedefleri belirlemesinde öğrencilere destek sağlar. Peki, öğrencilere potansiyellerini keşfetmeleri için nasıl rehber olabiliriz?

Karşılaşmalar serisinin yenisi, “Potansiyeli Fark Ettir: Öğrenci Koçluğu” etkinliğinde öğrencilerin potansiyellerini keşfetme süreci ve öğretmenlerin bu süreçte neler yapabilecekleri üzerine konuşacağız, öğrenci koçluğu pratiklerini daha yakından tanıyacağız. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi’nden Ebru Duran’ın moderatörlüğünde, Değişim Elçileri’nden Esin Yılmaz’ın konuşmacılığında gerçekleşecek olan “Potansiyeli Fark Ettir: Öğrenci Koçluğu” etkinliği için 15 Şubat Salı günü 20:00 - 21:15 saatleri arasında buluşalım. 

 

ebru.png

Ebru Duran Hakkında
2015 yılı Giresun Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur. 2018 yılında Mardin Kızıltepe Şenyurt İlkokulu'na atanmıştır. 2020 yılından itibaren Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminde eTwinning, Harezmi, TEKNOFEST il koordinatörlüklerini yürütmektedir.

 

esiny%C4%B1lmaz.png

Esin Yılmaz Hakkında

Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği’nden mezun oldu. Sinop’ta başladığı meslek hayatı dershanecilik ve özel okul öğretmenliği ile devam etti. Yıldız Teknik Üniversitesinde Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Esin Yılmaz, Öğretmen Ağı Değişim Elçisidir ve Eğitimde Kalite ve İşbirliği Platformunda eğitim danışmanlığı yapmıştır. ICF akredite öğrenci ve ebeveyn koçu olan Esin, Büyükçekmece’de Esin Yılmaz Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin kurucusudur. Dezavantajlı bölgeler ve çocuklar için farkındalık yaratmak adına projelerde ve sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarına devam etmektedir. Tasarım odaklı düşünme, aktif öğrenme ve düşünme becerilerini geliştirme yolları, oyun ile öğrenme, barışçıl ve kapsayıcı eğitim konularında çalışmakta, derinleşmek için öğrenme yolculuğunu sürdürürken öğretmen eğitimleri, sosyal duygusal öğrenme atölyeleri, ezbersiz eğitim ders tasarımları ve sınav koçluğu yapmaya devam etmektedir.

 

Tarih
2022-02-15 20:00 - 21:15
╲╱