GERİ

DOYA İLE DİSİPLİNLERARASI OYUNLAR

Mart 31, 2021

 

Oyun temelli eğitim, öğrencilerin ezberlemek yerine aktif katılımını teşvik eder, okul ile bağlarını güçlendirir, öğretmenlerin ise kendi potansiyellerini fark etmeleri ve gerçekleştirmeleri için ortam yaratır. 

Farklı disiplinler için tasarlanmış kazanım odaklı oyunları merak eden öğretmenlere güzel bir haberimiz var. DOYA, Disiplinlerarası Oyun Atölyesi, Öğretmen Ağı Değişim Elçilerinin kurduğu bir sosyal girişim olarak sizleri doya doya oynamaya davet ediyor. 

“Oyunlarımız ders kazanım odaklı ve disiplinlerarası olacak şekilde tasarlanmıştır. Amacımız öğrencilerin salgın sürecinde ekran karşısında hareketsiz kalmalarını önlemek ve dersleri daha eğlenceli hale getirerek kalıcı öğrenmeyi sağlamaktır.”

DOYA Kurucu üyeleri Aslı UYSAL CEVGİN , Belgin GÖKÇEN ,Betül AYDIN , Derya AYDIN, Didem METİN , Gözde UYSAL, Hüner ÖZARSLAN UYSAL, Leyla KIŞ, Mehri EROL, Serena İNANIR, Sevilay EŞ ŞENGÜL ve  Tuna TANRIVERDİ’nin yürüttüğü  “DOYA ile Disiplinlerarası Oyunlar” Atölyesi, 31 Mart Çarşamba günü 20.30 ile 22.30 saatleri arasında çevrimiçi olarak düzenlendi. Öğretmen Ağı’nın “Öğretmenden Öğretmene” Atölye serisinin bir parçası olan etkinlikte, oyunların dünyasını birlikte keşfettik.

 

DOYA Kurucu Üyeleri:

Aslı UYSAL CEVGİN - Türkçe Öğretmeni

Belgin GÖKÇEN - Beden Eğitimi Öğretmeni

Betül AYDIN - Sınıf Öğretmeni

Derya Aydın - Sınıf Öğretmeni

Didem METİN - Matematik Öğretmeni

Gözde UYSAL - Matematik Öğretmeni

Hüner ÖZARSLAN UYSAL - Matematik Öğretmeni

Leyla KIŞ - Matematik Öğretmeni

Mehri EROL - Fen Bilimleri Öğretmeni

Serena İNANIR - Matematik Öğretmeni

Sevilay EŞ ŞENGÜL - Türkçe Öğretmeni

Tuna TANRIVERDİ - Beden Eğitimi Öğretmeni

 

Tarih
2021-03-31 20:30 - 22:30
╲╱