GERİ

Kendoku Oyunu

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Mayıs 26, 2023

Saat: 20:00-21:00

 

Öğretmen Ağı Değişim Elçileri tarafından oluşturulmuş Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğunun Pentomino oyunu ile başlayan ve şimdi de “Kendoku Oyunu” ile devam eden deneyim paylaşımına davetlisiniz! Yapılan pek çok çalışmada akıl ve zeka oyunlarının derslere dahil edildiği alanlarda öğrencilerin kalıcı öğrenmelerinin desteklendiği görülmüştür. Bu etkinlikte de; çocuk ve gençlerin strateji geliştirmesi, mantık yürütme, mantıksal bütünleme, sıralı ve sistematik düşünme, dikkat ve konsantrasyonu artırma, hafıza ve bellek gelişimi gibi konuları destekleyen Kendoku Oyununa odaklanılacaktır. 

 

Oyunun tarihçesine, nasıl oynandığına, ipuçlarına değinilecek ve katılımcılarla birlikte de oynanacak “Kendoku Oyunu” etkinliği 26 Mayıs Cuma günü saat 20:00-21:00 saatleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Yürütücülüğünü Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu 1.Derece ve 2.Derece Zeka Oyunları Öğreticiliği Usta Eğitmeni Hamdullah Aktaş’ın; moderatörlüğünü ile Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Murat Alçı’nın üstlendiği etkinlikte buluşalım.

 

Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.

 

hamdullahakta%C5%9F.png

Hamdullah Aktaş

Hamdullah Aktaş Şırnak ilinde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu 1.Derece ve 2.Derece Zeka Oyunları Öğreticiliği Usta Eğitmenidir. Aynı zamanda aynı federasyonun turnuva komisyon üyesidir. İlçe,il turnuva organizasyonlarını yürütmekte ulusal turnuvalarda hakem olarak yer almaktadır.

 

MuratAl%C3%A7%C4%B1.png

Murat Alçı

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Murat Alçı,  Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur ve şu anda Adana’nın Seyhan ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Çukurova Üniversitesi'nde Sınıf Öğretmenliği bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Murat Alçı, Değişim Elçisi olarak Öğretmen Ağı'nda çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Tarih
2023-05-26 20:00 - 21:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱