GERİ

Pentomino Oyunu

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Mayıs 23, 2023

Saat: 20:30-21:30

 

21. Yüzyılda bilgi, artık öğrencilerin doğrudan edindiği bir şeyden ziyade; araştırarak, dahil olarak, sorgulayarak, fikir yürüterek, olaylar arasında ilişkiler kurarak ulaştığı bir öğrenmeyi öğrenme sürecine dönüşmüştür. Böyle bir süreçte de öğrencilerin gelişimini çok yönlü bir şekilde destekleyecek ve sürece katılımını artıracak araçlara olan ilginin artması, son zamanlarda akıl ve zeka oyunlarının eğitim içinde kendine yer bulmasına alan açmaktadır. 

 

Siz de akıl ve zeka oyunlarını nasıl derslerinize entegre edeceğinizi ve dersleri öğrencilerin dahil oldukları, keyif aldıkları bir öğrenme sürecine nasıl dönüştüreceğinizi merak ediyorsanız, Hülya Emre Yıldız’ın konuşmacılığını; Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Yeliz Demir’in ise moderatörlüğünü üstlendiği, 23 Mayıs Salı günü 20:30-21:30 arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek “Pentomino Oyunu” Deneyim Paylaşımı oturumuna davetlisiniz. İlk olarak Pentomino Oyununa, tarihçesine, kurallarına ve nasıl oynanacağına değinileceği; sonrasında da akıl ve zeka oyunlarının derslere nasıl entegre edilebileceğine dair deneyim paylaşımımın yapılacağını etkinliğimizde buluşalım!

 

Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.

 

h%C3%BClyaemrey%C4%B1ld%C4%B1z.png

Hülya Emre Yıldız

Hülya Emre Yıldız Felsefe Öğretmenidir. Aynı zamanda Akıl ve Zeka oyunları Federasyonu 1.kademe ve 2.kademe Aydın usta eğitmenidir.

 

yelizdemir3.png

Yeliz Demir

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Yeliz Demir Teknoloji ve Tasarım öğretmenidir. Aynı zamanda Akıl ve Zeka oyunları federasyonu 1.kademe ve 2.kademe Adana usta eğitmenidir.

 

Tarih
2023-05-23 20:30 - 21:30
Konum
Çevrimiçi
╲╱