GERİ

Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğu İlk Buluşma

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Aralık 2, 2022

Saat: 20:30-21:30

 

2 Aralık’ta Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğu İlk Buluşmasına Davetlisiniz!

 

Değişim Elçileri Yeliz Demir, Bülent Açıkgöz ve Murat Alçı, yeni bir adhokratik topluluğun temellerini atıyor. Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğu, “Zeka oyunları nelerdir, nasıl oynanır, nasıl öğretilmelidir?” sorularını toplulukta yanıtlamak üzere yola çıkıyor. Topluluk akıl ve zeka oyunlarına ilgi duyan tüm oyunseverlerin katılımına açık. 

 

Topluluğunun kuruluş amacı, yapılacak çalışmalar, ulaşılmak istenen hedefler ve destek alınabilecek paydaşlar üzerine konuşacağımız bu deneyim paylaşımı için 2 Aralık 2022Cuma günü 20:30-21:30 saatleri arasında buluşalım. Deneyim paylaşımının ardından toplulukta yer almak isteyen katılımcılar ile Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğu faaliyetlerine başlayacak. 

 

Aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak deneyim paylaşımına katılabilirsiniz.

 

2 Aralık Cuma akşamı buluşmak üzere!

 

 

yelizdemir2.png

Yeliz Demir Hakkında

Değişim Elçisi Yeliz Demir, meslekte 17. yılını yaşayan bir öğretmendir. Akıl ve Zeka Oyunları Bakanlık Formatörü ve Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Usta Eğitmeni’dir. Okulöncesi döneme yönelik akıl ve zeka oyunları kitapları bulunmaktadır. Birçok platformda gönüllü öğretmenlik yapmaktadır.

 

bulentac%C4%B1kg%C3%B6z.png

Bülent Açıkgöz Hakkında

Değişim Elçisi Bülent Açıkgöz, sınıf öğretmenidir.  MEB Akıl ve Zeka Oyunları Eğitici Eğitmeni ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu’nun Eğitim Komisyonu Başkanı ve Usta Eğitmeni’dir.  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuva Koordinatörü olan Bülent Açıkgöz, AÇEV Baba Destek Programı gönüllüsüdür. Eylül 2000’den beri İstanbul’da yaşamaktadır. 

 

muratal%C3%A7%C4%B1.png

Murat Alçı Hakkında 

Değişim Elçisi Murat Alçı, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Adana’nın Seyhan ilçesinde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Çukurova Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Murat Alçı, Değişim Elçisi olarak Öğretmen Ağı'nda çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Tarih
2022-12-02 20:30 - 21:30
Konum
Çevrimiçi
╲╱