GERİ

Yüz Yüze Etkinlik: İçerik Burada Atölyesi

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Aralık 3, 2022

Saat: 14:00-17:00

 

Gelecek Burada İşbirliğiyle:

 

Yaratıcı drama tekniklerini kullanarak sözlü, yazılı ve görsel içerik becerilerini geliştirmeyi temel alacağımız; yaratıcılık sesimizi ve içerik rengimizi birlikte keşfedeceğimiz İçerik Burada Atölyesi’ne davetlisiniz!

 

Paydaşımız Gelecek Burada Ekibinden  Filiz Kırmızıoğlu yürütücülüğünde gerçekleşecek atölyede “Nitelikli içerik tüketimi ve üretimi nedir? Neden içerik üretiyoruz? Nasıl Üretiyoruz?” gibi sorulara cevap ararken; döngüsel ekonomide kendimizi özgürce nasıl konumlandırabileceğimize dair içgörüler elde edeceğiz.

 

Yerel veya küresel yazılı ve dijital medyada içerik yazarlığı ve editörlük görevlerinde faaliyet göstermemizde bize yardımcı olacak ve birçok girişime ve yeni inisiyatiflere açık yıkıcı teknolojilere hâkimiyetimizi artıracak İçerik Burada Atölyesi için  3 Aralık Cumartesi günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında Minerva Han'da buluşalım. 


 

Önemli Notlar

 

Atölye için katılımcılarının yanında bilgisayarlarını aksi halde telefonlarını getirmesi gerekmektedir.


Etkinlik yüz yüze olarak İstanbul’da Minerva Han'da gerçekleşecektir, etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsiz, fakat kontenjanla sınırlıdır. Bu sebeple katılım sağlayacağınıza eminseniz etkinliğe kaydolmanızı rica ederiz. Etkinliğe kaydolduktan sonra gelen e-postadaki formu doldurduğunuzda kaydınız tamamlanacaktır.

 

filiz-kirmizioglu.png

Filiz Kırmızıoğlu Hakkında 

1996 yılında İstanbul’da doğan Kırmızıoğlu lisansını Marmara Üniversitesi-Basım Teknolojileri bölümünde yaptı. Aynı bölümde “Yalın Yönetim ve Üretim Sistemleri” üzerine yüksek lisansını tamamladı. Eski-yeni medya, yalın sistemler ve yaratıcı düşünme-üretme süreçleri kapsamında akademik ve özel sektörde çalışmalarına devam etmektedir.

 

 

Tarih
2022-12-03 14:00 - 17:00
Konum
Minerva Han, Bankalar Caddesi No:2
Karaköy, İstanbul
╲╱