GERİ

Rağmenlere Rağmen

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ekim 19, 2022

Saat: 19:30-21:00

 

Gündemin hızla değiştiği ve öğretmenliğe ilişkin yeni uygulamaların yürürlüğe girdiği bu günlerde, öğretmenler öznel olarak bu değişimi nasıl deneyimliyor ve nasıl başa çıkıyor ?

 

Öğretmen Ağı Değişim Elçileri’nden Özlem Ünal ve Hoşeda Ebru Kaynar yürütücülüğünü; Meriç Dönmez’in ise moderatörlüğünü gerçekleştireceği bu deneyim paylaşımında öğretmenlerin güncel değişimler sonrası yaşadıkları problemler ve bunlarla ilgili deneyim, duygu, düşünce ve çözüm önerilerini kolektif bir şekilde tartışacağız. 


19 Ekim Çarşamba saat 19.30-21.00 arasında Denizli - Rezerve Cafe’de yüz yüze gerçekleştirilecek olan olan etkinliğe kayıt olmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

 

%C3%B6zlem%C3%BCnal.png

Özlem Ünal

23 yıldır “öğrenen” olarak eğitimin içinde bulunan Özlem Ünal bu işe 1983 yılında bir köy okulunda birleştirilmiş sınıfta öğrenci olarak başladı. Okulun lojmanı evi, bahçesi de oyun alanı olduğundan ötürü içine okul tozu kaçtı. Okul tozunun uzun yıllar süren etkisiyle çocukluk hayali olan öğretmenliğe 2000 yılında Bitlis’in bir köy okulunda sınıf öğretmeni olarak başladı. 2019 yılında Öğretmen Ağı ile tanıştı. O günden sonra değişime elçilik etmek adına Öğretmen Ağı ile birlikte yol alıyor.

 

ho%C5%9Fedaebru.png

Hoşeda Ebru Kaynar

1973 doğumlu. Bir devlet okulunda müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.2010 yılından bu yana TEMA, Öğretmen Akademisi Vakfı, Öğretmen Ağı gibi farklı STK'larda gönüllü olarak çalışıyor. Çocuk ve yetişkin eğitimi konusunda eğitmenliği ve daimi öğrenciliği devam ediyor

 

meri%C3%A7.png

Meriç Dönmez

1998 yılında Ankara Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Programlari ve Öğretim Bölümü’nü tamamladı. 2002 yılında MEB de öğretmenliğe basladı. Halen rehber öğretmen olarak bir ilkokulda görev yapmakta. Öğretmen Ağı, Açev ve farklı sivil toplum kuruluşlarında eğitim üzerine çalışmalar yapmakta.

 

 

Tarih
2022-10-19 19:30 - 21:00
Konum
Rezerve Cafe
Siteler. Bursa CAD. No 56 Merkezefendi
Denizli
╲╱