GERİ

Sınıf İçi Kaynaşma ve Tanışma Oyunları Etkinliği

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Eylül 10, 2022

Saat: 10:30-12:30

 

Okulların açılmasına sayılı günler kala ilk günlerin telaşı, heyecanı ve karmaşası kapımızda. Peki tüm bunların içinde öğrencilerle tanışma ve kaynaşmayı nasıl sağlayabiliriz?.

Nermin Günaydın’ın yürütücülüğünde ve Değişim Elçimiz Mücella Yıldırım moderatörlüğünde okulun ilk haftası için kolaylaştırıcı etkinlik ve oyun önerileri ile bu etkinlik ve oyunların yıl içinde ders kazanımları için nasıl kullanılabilir olacağını konuşacağız

 

10 Eylül Cumartesi günü saat 10.30-12.30 arasında İstanbul, Öğretmen Ağı Ofisi’nde yüz yüze gerçekleşecek olan Sınıf İçi Kaynaşma ve Tanışma Etkinliği’ne katılmak için “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayabilirsiniz.

 

nermin%20g%C3%BCnayd%C4%B1n.png

Nermin Günaydın Hakkında

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü mezun oldu. İstanbul'da bir devlet okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışıyor. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 3.sınıf öğrencisi ve oyun tasarımı ile ilgileniyor

 

m%C3%BCcella%20y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m.png

Mücella Yıldırım Hakkında

Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezun oldu. Öğretmen Ağı taze Değişim Elçisi olan Yıldırım; yaratıcı drama, yaratıcı okuma ve yazma alanları ile ilgileniyor.

 

 

Tarih
2022-09-10 10:30 - 12:30
Konum
Öğretmen Ağı Mekanı
Hacı Mimi Mahallesi Serdar-ı Ekrem cad No 30-C Beyoğlu İstanbul
╲╱