GERİ

Teyitçiliği Okula Taşımak İçin Öğretmenlerden Yaratıcı Çözümler

 Registration is closed for this event

Ekim 23, 2021

Saat: 14:00-16:00

Teyit ve Heinrich Böll Stiftung Derneği İşbirliğiyle:

 

“Sağım, solum, önüm arkam dijital! O halde bu dijital dünyada, doğru bilgiye ulaşmanın yollarını bilmek, şüpheciliğimi, merakımı, araştırmacı ve düşünen tarafımı beslerken, beni tehlikelerden de koruyacak.”

Semra İnan, Sınıf Öğretmeni, Denizli 

Öğretmenler için  Eleştirel Dijital Okuryazarlık Proje Katılımcısı

 

 

Gitgide daha da dijitalleşen dünyamızda, kendimizi, öğrencilerimizi, ailemizi ve arkadaşlarımızı yanlış bilgiden ve yanlış bilginin sebep olduğu sorunlardan nasıl koruyabiliriz? 

 

Bu soruyla birlikte yola çıkan Öğretmen Ağı ve Teyit, Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği desteğiyle Türkiye’nin 19 farklı ilinden ve birçok farklı branştan 39 öğretmenle, Öğretmenler için Eleştirel Dijital Okuryazarlık Projesi’nde bir araya gelerek, 9 aylık bir çalışma yürüttü. 

 

Bu çalışmanın çıktısı olarak, yanlış bilgiye karşı mücadele yöntemlerini ve öğretmenler tarafından öğrenci, öğretmen ve veli hedef kitlelerine yönelik oluşturulmuş yaratıcı çözümlerden oluşan,     “Eğitimde Eleştirel Dijital Okuryazarlık: Öğretmenden Öğretmene El Kitabı” ortaya çıktı. 

 

23 Ekim Cumartesi günü, 14:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek “Eğitimde Eleştirel Dijital Okuryazarlık: Yanlış Bilgiyle Mücadele İçin Öğretmenlerden Yöntemler” başlıklı buluşmamızda, eğitimde neden eleştirel dijital okuryazarlığa ihtiyacımız olduğunu birlikte tartışacak ve el kitabını yakından tanıyacağız.

 

Etkinlik, tüm ilgilenenlere açık ve ücretsiz; ancak katılım kontenjanla sınırlıdır. Lütfen kaydolmayı unutmayın. 

 

 

 

When
2021-10-23 14:00 through 16:15
Location
Çevrimiçi
╲╱