GERİ

Uygulamalı Bilim Eğitimi: Deneyimler ve İhtiyaçlar

 Registration is closed for this event

Eylül 28, 2021

Saat: 19:00-20:30

Eğlenceli Bilim İşbirliğiyle:


 

Yaşamın içindeki bilimi çocukların keşfetmesi için uygulamalı bilim eğitimi temel bir araçtır. Basit malzemelerle, yaşamın içindeki bilimi sınıflarımıza taşımanın yollarını beraber keşfedelim. Yüzlerce deney içeriği üreten paydaşımız Eğlenceli Bilim ile işbirliğinde gerçekleşecek olan “Uygulamalı Bilim Eğitimi: Deneyimler ve İhtiyaçlar” etkinliğinde Eğlenceli Bilim ekibinden Yunus Erduran bizlerle 11 yıllık deneyimlerinin arkasında yatan temel bakış açılarını paylaşacak, Eğlenceli Bilim ekibinden Fulya Koyuncu ise etkinliğin moderasyonunu üstlenecek.

 

Fen derslerinin uygulamalı bilim eğitimi ile nasıl zenginleştirileceğini konuşacağımız etkinlikte 28 Eylül Salı günü, 19:00 - 20:30 saatleri arasında buluşalım.

 

Ufak bir not: Etkinliğe gelirken yanınızda bir adet A4 kağıt, makas, kalem ve bir adet ataç getirmeyi unutmayın!

 

 

banu_yucetas

Yunus Erduran Hakkında

1975 yılında Ankara’da doğdu. 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Özel sektörde Araştırma, Ticari Pazarlama ve Organizasyonel Gelişim gibi alanlarda farklı firmalarda çeşitli departmanlarda uzman ve yönetici pozisyonlarında görev aldı. 2009 Aralık itibariyle kurumsal hayatı bırakıp sosyal fayda yaratacak projelerine daha çok zaman ayırmak için önce Yetenek Akademisi’nin, sonra da 2010 yılında Eğlenceli Bilim’in kuruluşunda rol aldı. Araştırma merakını yaptığı her işe yansıtmayı seven Yunus, birçok sivil toplum kuruluşunun projelerinde aktif olarak çalışıyor.

 

halil

Fulya Koyuncu Hakkında

1985 yılında Ankara’da doğdu. Marmara Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği bölümünden mezun oldu, doktora eğitimini ODTÜ’de tamamladı. Eğitim politikası, eğitimde etki değerlendirme, fen eğitimi başta olmak üzere farklı alanlarda, çeşitli STK’larda çalışmalar yürüttü. Eğitimin öğretmenlerin liderliğinde ve kolektif etki hedefiyle dönüşeceğini inanıyor. Eğlenceli Bilim ekibinin bir parçası olarak, tüm çocukları bilimin heyecanlı ve keyifli dünyasıyla buluşturmanın yollarını arıyor.

 

When
2021-09-28 19:00 through 20:30
Location
Çevrimiçi
╲╱