GEÇMİŞ ETKİNLİK

SOSYAL BİLİMLERDE DİSİPLİNLERARASI YAKLAŞIM VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Kalan koltuk sayısı: 0
  • 26 Mayıs 2021, Çarşamba
  • 20:00 - 21:00
FAVORİLERE EKLE
EKLENDİ

Mayıs 26, 2021

Sosyal bilimler derslerinde kullanılan tekniklere diğer branşların tekniklerinden yararlanarak yeni ve disiplinlerarası bir yöntemle yaklaşmaya çalıştık.  “Sosyal Bilimlerde Disiplinlerarası Yaklaşım ve Dijital Dönüşüm” atölyesinde, başta tarih branşı olmak üzere sosyal bilimler dersleri ile müzik, resim, spor ve edebiyat gibi farklı alanlar arasında bağlantılar kurduk. Aynı zamanda dijital araç ve uygulamaların yardımıyla sosyal bilimler derslerini nasıl zenginleştirebileceğimizi konuştuk.

Değişim Elçisi Sinem Keser’in yürütücülüğünde gerçekleşen atölye için 26 Mayıs Çarşamba günü 20:00-21:00 saatleri arasında buluştuk.

Öğretmenden Öğretmene, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir. Geri bildirimlerle birbirlerinden beslenen öğretmenler, meslektaşlarının geliştirdikleri bu uygulamaları sınıflarına ve diğer eğitim ortamlarına taşır.

Sinem Keser
Speaker

FAVORİLERE EKLE
EKLENDİ