2023 yılında yaptığımız işe dönüp baktığımızda, bahsi geçen değişim için ilerlediğimiz bir kuzey yıldızı daha fark ettik. Tematik olarak sınırsız şekilde farklılaşan faaliyetlerimiz, temelde yaratıcı, eleştirel düşünen, kapsayıcı ve iyi olma hâli gözetilip, dayanışan öğretmenlerle gerçekleşiyor. Ne yaparsak yapalım, yaratıcılığımızla yapmaya, eleştirel gözümüzü kaybetmeden kapsayıcı bir bakış açısıyla yapıyor, bunu yaparken hem meslektaşlar arası hem de disiplinlerarası bir dayanışmayı odağa koyuyoruz; en önemlisi de tüm bunları, öğretmenlerin iyi olma hâlinin önemini savunarak yapıyoruz.

Bu yılın Faaliyet Raporu’nda, koca bir seneyi bu kategorilerle incelemeye almaya çalıştık.

Değişim Elçileri Toplulukları ve Öğretmen Ağı Paydaşları ile birlikte ilmek ilmek ördüğümüz yaratıcı dünyamızı, eleştirel düşünme ve kapsayıcılık çalışmalarımızı, özellikle 6 Şubat 2023 depremleri sırası ve sonrasındaki muhteşem öğretmen dayanışmasını paylaşacağımız Faaliyet Raporu için heyecanlıyız. Keyifli okumalar dileğiyle.

-Irmak Akıncı Canbaz, Öğretmen Ağı İletişim ve İşbirlikleri Koordinatörü

Öğretmen Ağı Faaliyet Raporu 2023, Ağ’ın geride bıraktığımız bir yılını özetliyor. 2023 yılında gerçekleşen Ağ çalışmaları, öğretmenlerin yarattığı değişim hikayeleri ve verilerle derlenerek aktarılıyor. Raporda yer alan çalışmaların; içinde bulunduğumuz dayanışma, beslenme ve üretme ortamına ihtiyaç duyan her öğretmene ve paydaşa ulaşması dileğiyle.

Raporu okumak için tıklayın.