GERİ

We are in Mardin with the Thinking Skills Workshop!

 Registration is closed for this event

Ekim 17, 2022

Saat: 18:30-20:30

 

Eleştirel düşünme ve yaratıcılık üzerine düşünüyor ve yeni yöntemler öğrenmek için heyecan duyuyor musunuz? O halde 17 Ekim 2022, Pazartesi günü, 18:30-20:30 saatleri arasında Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi’nde gerçekleştireceğimiz Düşünme Becerileri Atölyesi’nde buluşalım! 

Öğretmen Ağı; öğretmenlerin, meslektaşları ve farklı disiplinlerden kişi ve kurumlarla bir araya gelerek güçlendiği bir paylaşım ve işbirliği ağı. Ağ’da ezberlerin bozulabileceğine, kalıpların kırılabileceğine ve değişimin, öğretmenler adına değil öğretmenlerle birlikte başladığına inanıyoruz. Eleştirel ve yaratıcı düşünmenin öğretmenleri, öğrencileri ve eğitim ekosistemini özgürleştireceğini, dönüştüreceğini düşünüyoruz. Bu sebeple herkesi, düşünme becerilerine dair yeni yöntemlerin ve içeriklerin yer alacağı Düşünme Becerileri Atölyesi’ne davet ediyoruz.

 

Bu atölyede, Öğretmen Ağı tarafından yürütülen Temel Düşünme Becerileri Programı’ndan bir uygulama seçkisini birlikte deneyimleyecek, okullarda eleştirel düşünmeyi güçlendirebilecek çalışmalarla tanışacağız. 

 

Düşünme Becerileri Atölyesi’ne kayıt yaptırmak için lütfen aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayın.

 

Mardin’de görüşmek üzere!

 

 

When
2022-10-17 18:30 through 20:30
Location
Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi
Gül Mahallesi Hükümet Caddesi No:12
Artuklu / Mardin
╲╱