GERİ

Where Is Creativity in My Education?

 Registration is closed for this event

Mayıs 18, 2022

Saat: 20:00-22:00

 

y%C3%B6f-renkli.png

 

 

 

Yaratıcı Özgüven Festivali kapsamında yapılıyor 

Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.yaraticiozguvenfestivali.org/

Öğrenme  Tasarımları İşbirliğiyle:

 

Yaratıcılık aslında hepimizin sahip olduğu ve üzerine antrenman yaptıkça gelişen bir düşünme becerisi. Yaratıcı düşünme, hayatın her alanında hem sorunları çözmede hem de yeni şeyler üretmede en büyük yardımcılarımızdan biri. Peki, eğitim alanında yaratıcılık nasıl bir konumda yer alıyor? Eğitimde yaratıcılıktan nasıl faydalanıyoruz?


“Yaratıcılık Eğitimimin Neresinde?” etkinliğinde yaratıcılık kaslarımızı geliştirmenin sağladığı kazanımlar hakkında konuşacağız, eğitimde yaratıcılığın önemi üzerinde duracağız. Öğrenme Tasarımları’ndan Nurşah Yılmaz’ın konuşmacılığında ve Değişim Elçilerinden x moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlik için 18 Mayıs Çarşamba akşamı 20:00 - 22:00 saatleri arasında Zoom’da buluşalım.

 

Nur%C5%9Fah%20Y%C4%B1lmaz.png

Nurşah Yılmaz Hakkında

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünü okudu. Çocuk gelişimi, özel program geliştirme, özel ihtiyacı olan çocuklara yönelik program ve oyun tasarımı konularında çalışmalar yaptı. Hacettepe bünyesinde yürütülen ''Ulusal Çocuk Gelişim Zirvelerini'' koordine etti. Kendisi Öğrenme Tasarımlarında Eğitim ve Tasarım Genel koordinatörü olarak çalışmakta ve sosyal uyum, çocuk gelişimi, ergenlere yönelik program tasarımı, akran zorbalığına yönelik içerik ve oyun tasarımı konularında çalışmalar yapmıştır. Unicef işbirliğiyle ''GAP İdaresi Gençlik Çalışanlarına ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Çalışanlarına yönelik eğitimler vermiştir. Nurşah Yılmaz, farklı illerdeki Milli Eğitim Müdürlüklerinin girişimiyle organize edilen farklı konulardaki öğretmen eğitimlerinde de yer almış ve deneyimlerini paylaşmıştır. Kendisi Medipol Üniversitesinde dış ders öğretim görevlisi olarak dersler de vermektedir.

When
2022-05-18 20:00 through 22:00
╲╱