Yeni Yıla Merhaba Buluşması
- 11 Ocak 2026, Pazar
- 15:30 - 17:30
- Öğretmen Dayanışma Alanı - Antakya/Hatay
- cemali.hamurcu@sabanciuniv.edu
11 Ocak Pazar günü 15:30–17:30 saatleri arasında Hatay, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda Yeni Yıla Merhaba Buluşması’na davetlisiniz!
Tanışmak, gülmek, birlikte eğlenmek ve yeni yıla iyi duygularla adım atmak için buluşuyoruz. Günlük koşturmanın dışına çıkıp kısa bir mola vermek, öğretmenler olarak buluşmak ve yeni yılı birlikte karşılamanın keyfini yaşamak istiyoruz.
Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ayhan Binici ve Tuğba Emer’in moderatörlüğünde gerçekleşecek bu buluşmada; eğlenceli oyunlar oynayacak, drama ve müzikle hareketlenecek, yeni yıldan beklentilerimizi ve dileklerimizi paylaşacağız.
Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu buluşmaya kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayabilirsiniz.
Adres: Büyükdalyan Mahallesi, E-5 Karayolu Caddesi, Akpet Petrol Karşısı Defne Otomotiv Yanı Antakya/Hatay

1979 yılında doğdu. İlk ve ortaokuluHatay'da, liseyi Osmaniye Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2023 yılında Konya Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü İş Güvenliği alanında yüksek lisans programını tamamladı. Gümüşhane ve Kilis'te öğretmenlik yaptıktan sonral döndüğü Hatay'da öğretmenlik mesleğine devam etmektedir. 2019 yılından bu yana Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olmanın yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük çalışmalarına devam etmektedir

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Tuğba Emer, ,Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunudur ve halen İngilizce öğretmeni olarak görevine devam etmektedir. Yemek yapmaya ilgi duyan ve farklı lezzetler denemekten keyif almaktatır. Gezmeyi seven yapısıyla yeni yerler keşfetmeye önem vermekte ve yabancı kültürler ile yabancı dillere karşı güçlü bir merak duymaktadır. Kendini geliştirmeye isteklidir. Yeni deneyimlere açık ve uyum yeteneği yüksektir. Sürekli öğrenmeyi önemser.