Değişim Elçileri Diyarbakır Bölgesel Buluşması
- 29 Kasım 2025, Cumartesi
- 13:00 - 16:30
- Sezai Karakoç Kültür Merkezi - Yenişehir/Diyarbakır
- nagihan.demirsu@sabanciuniv.edu
29 Kasım 2025 Cumartesi günü 13.00-16.30 saatleri arasında Diyarbakır’da Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir araya geliyoruz!
Duyduk, duymadık demeyelim! 29 Kasım Cumartesi günü Diyarbakır’da, bölgesel buluşmamızda -tüm çevre illerden de gelecek- Değişim Elçileri ile bir araya geliyor; şehirdeki buluşmalarımızı canlandıracak ve topluluk olma halimizi besleyecek atölyelerde buluşuyoruz. 😍
Diyarbakır’daki ve çevre illerden Elazığ, Mardin, Adıyaman, Batman, Siirt, Muş, Bingöl,Mardin ve Şırnak’taki tüm Değişim Elçileri ile görüşmek için sabırsızlanıyoruz. Ben bambaşka bir yerden bile gelirim o gün, diyenlere de kapılar tabii ki her zaman açık. 🎉
Bir sürpriz daha: Buluşmanın ardından öğretmen esenliği temalı Değişim Elçisi Fatma Ersöz'ün gerçekleştireceği bir atölye olacak. Dileyenlerle bu atölyede de bir araya gelmek ve konu üzerine birlikte düşünmek için sabırsızlanıyoruz!
29 Kasım Cumartesi günü Diyarbakır’da görüşmek üzere! 🥳
Her branştan öğretmenin katılımına açık ve ücretsiz olan bu buluşmaya kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayabilirsiniz.
Adres: Sezai Karakoç Kültür Merkezi
Yenişehir, Istasyon Cad. No:65, 21100 Yenişehir/Diyarbakır

Öğretmen Ağı Topluluk Etkileşim Sorumlusu Dağlar Çilingir, Boğaziçi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler lisans ile Sosyal Politika yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır. Sivil toplum ve uluslararası kuruluşlarda kapsayıcı ve katılımcı programlar tasarlama konusunda 7 yılı aşkın deneyime sahiptir. Kariyeri boyunca gençlik güçlenmesi, eşitlik ve halk sağlığı gibi alanlarda çalışmıştır. Uluslararası sivil toplum kuruluşlarında çalışma deneyimlerinin ardından şu anda Öğretmen Ağı’nda Topluluk Etkileşim Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Uzmanlığını, eşitlik ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda etki odaklı topluluklar inşa etmek için kullanmaktadır.

Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekibi’nden Nagihan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden mezun oldu. Sonrasında okul, yayınevi, sivil toplum kuruluşları gibi farklı sektörlerde psikolojik danışman ve eğitmen olarak çalıştı. Bununla birlikte çocuklar, öğretmenler ve ebeveynler için akran zorbalığı, sosyal uyum, çocuk kitapları, çevre ve iklim krizi gibi farklı tema ve konularda eğitim içerikleri geliştirdi. Sonrasında yolu 2020 yılında Deneyimsel Eğitim Merkezi(DeM) ile kesişti ve katıldığı ulusal eğitici eğitimi sonrası deneyimsel öğrenme eğitmeni oldu. O zamandan beri farklı sivil toplum kuruluşlarına ve şirketlere freelance olarak duygular, çatışma ve değişim yönetimi, liderlik, deneyimsel öğrenme gibi konularda eğitimler tasarlıyor ve uyguluyor.