Hatay'ı Yeniden Keşfedelim!
- 22 Kasım 2025, Cumartesi
- 13:30 - 16:30
- Titus Tüneli Girişi Samandağ - Hatay
- cemali.hamurcu@sabanciuniv.edu
22 Kasım Cumartesi günü Hatay’ın doğal güzelliklerini birlikte keşfetmek ve güzel bir gün geçirmek için Hatay’ı Yeniden Keşfedelim etkinliğine davetlisiniz!
22 Kasım Cumartesi günü, buluşup sonbahar serinliğinde kuş cıvıltıları eşliğinde ve eşsiz manzaraları seyre dalarak Roma'nın gücünü taşa işlemiş Titus Tünelini ve gizemli Beşikli Kaya Mezarlarını yürüyeceğiz. Serin tünellerden geçerken geçmişin ayak izlerini ve kayalara kazınmış sessiz hikayeleri birlikte keşfedeceğiz.
Buluşma Yeri: Titus Tüneli girişi
Buluşma saati: 13.30
Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ali Gür'ün rehberliğinde ve Sibel Ezer’in moderasyonunda geçireceğimiz gün için, saat 13:30'da, Titus Tüneli girişinde buluşmak ve 22 Kasım'da görüşmek üzere!
Not: Titus Tüneli Öğretmen Kimliğini gösteren öğretmenler için ücretsiz olduğundan Öğretmen Kimliğinizi yanınıza almayı unutmayın.
Her branştan öğretmenin ve ilgi duyan herkesin katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Ali Gür, 2012 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başladığı matematik öğretmenliği yolculuğunu 2018 yılında Mersin Üniversitesi’nden mezun olarak tamamladı. Üniversite yıllarında çeşitli sivil toplum kuruluşları içerisinde faaliyetlerde bulundu. Mustafa Kemal Üniversitesi’nde sınıf eğitimi alanında yüksek lisans yaptı. 2020 yılında ilk görev yeri olan ve halen devam etmekte olduğu Hatay Samandağ ilçesinde bir köy okuluna atandı. 2023 yılında Öğretmen Ağı ile tanıştı. 2024 yılından beri de Öğretmen Ağı içerisinde Değişim Elçisi olarak yer almaktadır.

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Sibel Ezer, Adnan Menderes Üniversitesi’nden matematik öğretmeni olarak mezun oldu. İlk görev yeri Şırnak Beytüşşebap’ta bir süre görev aldıktan sonra önce Osmaniye’ye geçti. Şimdi de Hatay’da görev yapmaktadır.. Meslekteki on beşinci yılındadır ve şu anda geçici olarak okul idareciliği görevine de devam ediyor. Kitap okumayı ve müziği çok fazla seviyor.