Oyunun İyileştirici Gücü
- 25 Nisan 2024, Perşembe
- 19:00 - 20:30
- Öğretmen Dayanışma Alanı - Antakya/Hatay
- cemali.hamurcu@sabanciuniv.edu
25 Nisan Perşembe günü 19.00- 20.30 saatleri arasında Hatay’da, Öğretmen Dayanışma Alanı’nda yüz yüze gerçekleşecek “Oyunun İyileştirici Gücü” atölyesine davetlisiniz!
Oyun çocuklar başta olmak üzere her yaştan birey için eyleyerek hayatı keşfetmesini ve yaşanan zorluklarla başa çıkmasını kolaylaştıran bir araç. Bu noktada krizlerle dolu bir dünyada yaşarken çocukların yaşadığı zorluklarla başa çıkabilmelerini desteklemek için oyundan faydalanabilir miyiz? Oyuna çocuğun temel hakkı olarak bakarak bu zorlu süreçlerde nasıl bir araç olarak kullanabiliriz? Çocukların ve bizim iyi olma halimizi desteklemede serbest oyunun etkileri neler?
Tüm bu soruları cevaplarken oyunun iyileştirici gücünü keşfetmek için TOYİ işbirliği ile gerçekleştireceğimiz Oyunun İyileştirici Gücü Atölyesi’nde buluşalım! Öğretmen Ağı Değişim Elçisi ismail Arslan’ın moderatörlüğü ve TOYİ Kurucu Ortağı Elif Atmaca ile TOYİ Marka Yöneticisi İrem Göçmen Dumlupınar yürütücülüğünde düzenlenecek atölyede oyunun gücünü keşfetmek ve hep birlikte sorunlara alternatif çözümler üretmek için bolca oyun oynayacak ve fikir alışverişi yapacağız!
Oyun hakkı üzerine düşünerek oyunun iyileştirici gücünü keşfetmek isteyen tüm öğretmenlere açık olan “Oyunun İyileştirici Gücü” atölyesi için 25 Nisan’da Hatay’da buluşalım.
Tüm branş, kademeden öğretmenlerinin ve ilgi duyan her katılımcının katılımına açık ve ücretsiz olan bu etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butona tıklamanız yeterli.
üniversitesinde tamamlamıştır. Şu sıralar Selçuk üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyati alanında yüksek lisans öğrencisi olarak çalışmalarına devam etmekte olup dil alanında PDC ve CEFR eğitimleri gibi alanında gelişime açık eğitimlerine devam eden öğrencilerini ve mesleğini seven bir öğretmen olarak milli eğitimde görevine devam etmektedir.

İrem, bir oyun savunucusu ve Toyi’nin marka yöneticisi. Çocuksu merakını ve oyun dürtüsünü kaybetmeden dünyayı dönüştürmeye inanıyor

Öğretmen Ağı Değişim Elçisi İsmail Arslan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunudur ve İngilizce öğretmeni olarak görevine devam etmektedir. Yabancı diller ve kültürlere oldukça meraklı biridir. Müziğin olmazsa olmaz olduğunu ve hayatta yeni bir şeyler deneyimlemenin ve paylaşmanın paha biçilemez olduğunu düşünmektedir.

Elif, çocukların üretken ve kendine güvenen, gelişmiş hayal gücü ve yaratıcılığa sahip bireyler olmalarını sağlamak için oyuncak kitleri tasarlayan Toyi’nin kurucu ortağı, tasarımcı ve oyun savunucusu.
