GERİ

Eğitimde Oyunlaştırma Topluluğu İlk Buluşma

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Aralık 13, 2022

Saat: 21:00-22:00

 

13 Aralık’ta Eğitimde Oyunlaştırma Topluluğu’na Davetlisiniz!


Değişim Elçileri Ceren Çalıcı ve Sinem Amaş, herkesi Eğitimde Oyunlaştırma Topluluğu'nun yeni döneminin ilk buluşmasına davet ediyor. Eğitimde Oyunlaştırma Topluluğu, öğrencileri öğrenmeye motive eden, öğrenmeye gönüllü olmaya teşvik eden ve kalıcı öğrenmeler kazanmayı kolaylaştıran oyunlaştırma tekniği ile eğitim içerik ve süreçlerini daha verimli bir hale getirmek üzere yola çıkıyor. Topluluk, oyunlaştırmaya ilgi duyan ve topluluk buluşmalarına düzenli katılacağını taahhüt eden herkesin katılımına açık. 

 


Topluluğunun kuruluş amacı, yapılacak çalışmalar, ulaşılmak istenen hedefler ve destek alınabilecek paydaşlar üzerine konuşacağımız bu deneyim paylaşımı için 13 Aralık 2022Salı günü 21:00-22:00 saatleri arasında buluşalım. Deneyim paylaşımının ardından toplulukta yer almak isteyen katılımcılar ile Eğitimde Oyunlaştırma Topluluğu faaliyetlerine başlayacak. 

 

Aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak deneyim paylaşımına katılabilirsiniz.

 

13 Aralık Salı akşamı buluşmak üzere!

 

 

cerencalici3.png

Ceren Çalıcı Hakkında

Değişim Elçisi Ceren Çalıcı, Dokuz Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Özel kurumlarda başladığı meslek hayatına 2011 yılından bu yana MEB’de devam etmektedir. Öğretmen Ağı Değişim Elçisi ve GamFed Oyunlaştırma Gönüllüsü olan Ceren, 2020'den bu yana grafik tasarıma merak salmış, Canva Creator ve Canva Education Creator olarak öğrenmeye ve öğrendiklerini paylaşmaya devam etmektedir. Çalıştığı diğer alanlar ise çocuklar için felsefe (P4C), yabancılara Türkçe öğretimi ve eğitimde oyunlaştırmadır.

 

sinemama%C5%9F2.png

Sinem Amaş Hakkında

Değişim Elçisi Sinem Amaş, 1978 Bandırma doğumlu. Üniversite için geldiği Edirne’den memleketine geri dönemeyip Trakya’nın büyüsüne kapılanlardan. 1999 yılından beri Edirne’de özel bir okulda öğrenmeye ve öğretmeye devam ediyor. Çocukluğundan beri yeni icatlar çıkarmak ve üretmekten keyif alan Sinem, Öğretmen Ağı Değişim Elçisi, GamFed Oyunlaştırma Gönüllüsü olarak eğitimde oyunlaştırma, müzikle matematik, kent kültürü, çocuk kitapları ve okuma alışkanlığı üzerine çalışmalar yapmaktadır.ır.

 

Tarih
2022-12-13 21:00 - 22:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱