GERİ

Öğretmenin İyi Olma Hali

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Kasım 23, 2022

Saat: 20:00-21:00

 

İçinde bulunduğumuz pandemi süreciyle birlikte ekonomik ve toplumsal birçok sorunun içinden geçiyoruz. Tüm bunlar hem bireysel hem de profesyonel olarak bıkkınlık ve tükenmişliğe sebep oluyor. Profesyonel hayatında tükenmişlik yaşayan meslek gruplarından biri de öğretmenlik. Peki ama öğretmenlerin iyi olma halini nasıl konuşabiliriz ve koruyabiliriz?

 

23 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00-21.00 arasında bu soruyu masaya yatırmak üzere Değişim Elçisi Banu Yücetaş moderatörlüğünde ve Eğitim Yöneticisi/ICF Profesyonel Koç’u M. Özge K. Karabulut yürütücülüğünde Zoom üzerinden bir araya geliyoruz. Hem katılımcılarımızın “öğretmenin iyi olma haline” dair deneyimlerini yakından duymak, hem de bu iyi olma halini nasıl koruyabileceğimize dair kolektif şekilde düşüneceğimiz etkinliğimize kayıt yaptırmak için etkinliğe kaydol butonuna tıklamanız yeterli

 

Not: Etkinlik sırasında yanınızda kağıt ve kalem bulundurmanızı rica ederiz.

 

 

banuy%C3%BCceta%C5%9F.png

Banu Yücetaş Hakkında

Öğretmen Ağı Değişi Elçisi olan Yücetaş, Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2000 yılında mezun oldu. MEB’de tüm eğitim kademelerinde görev yapan Yücetaş 2005 yılından beri AÇEV’de Anne Destek Programı eğitimcisi olup, ilgili programın Adana saha danışmanı olarak ebeveyn eğitimleri yapmaktadır. Şu an aktif olarak Adana/ Seyhan’a bağlı Lütfiye Kısacık İlkokulu’nda psikolojik danışman olarak görev yapmaktadır.

 

%C3%B6zgekarabulut.png

M. Özge K. Karabulut Hakkında

Hacettepe Üniversitesinde Sınıf Öğretmenliği lisans ve Anadolu  Üniversitesi Adalet ön lisans bölümünü bitiren Karabulut, Bilkent Üniversitesi; Özel Bilkent Laboratuvar ve Uluslararası Okulunda ve ODTÜ Üniversitesi; ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulunda sınıf öğretmeni ve eko okullar koordinatörü olarak çalıştı. 2016 yılında Hacettepe Üniversitesi, Okul Yöneticiliği ve Deneticiliği Yüksek Lisansını tamamladı. 2021 yılında ICF akredite Sola Unitas Akademi, ACTP sürecindeki eğitimleri tamamlayarak Profesyonel Koçluk aldı. Karabulut, potansiyellerini keşfetmek isteyen öğrenci ve yöneticilerin, dönüşümüne rehberlik eden profesyonel bir koç, eğitimde sürdürülebilir teknikleri ve inovasyonu odağına almış, kendinden sonraki nesillere bir değer bırakabilmek için yaşam boyu öğrenmeye inanan, gelişime açık bir eğitimci olarak meslek hayatında devam etmektedir.

 

Tarih
2022-11-23 20:00 - 21:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱