GERİ

Değişim Elçiliğine İlk Adım Buluşmasına Davetlisiniz!

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ekim 4, 2022

Saat: 20:00-21:30

 

Değişim Elçisi olmak isteyen öğretmenlere bir çağrımız var. Öğretmen Ağı olarak peşinde olduğumuz değişim hedefini paylaşan ve Ağ ile yakın çalışan gönüllü öğretmenler, kısaca “Değişim Elçisi” olarak anılır. Değişim Elçisi öğretmenler, kendi mesleki ve kişisel güçlenme yolculuklarına devam etmek için meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşır, ihtiyaç duydukları kişi ve kurumlarla tanışır, işbirlikleri geliştirir, 'adhokratik' topluluklar oluşturur. Yetkinliğini ve deneyimlerini paylaşmak ya da yeni yöntemler öğrenmek için etkinlikler düzenler, blog yazıları yazar, podcastlere konuk olur. Öğretmen Ağı'nın içeriklerini oluşturur, sosyal medya paylaşımlarına katkı verir. Ağ'ın kültür ve değerlerini yaygınlaştırır.

 

Branş ya da deneyim fark etmeksizin, tüm öğretmenler "Değişim Elçisi" olabilir. Değişim Elçisi olmaya giden yolda iki durak bulunuyor; Değişim Elçiliğine İlk Adım ve Son Adım Buluşmaları. Değişim Elçisi olmak isteyen öğretmenlerin, düzenli aralıklarla gerçekleştirilen buluşmaların iki adımını da tamamlaması gerekiyor. Peki, en yakındaki yolculuk ne zaman?

 

  • 4 Ekim Salı 20:00-21:30 Değişim Elçiliğine İlk Adım Buluşması
  • 11 Ekim Salı 20:00-22:15 Değişim Elçisi Yolculuğuna Son Adım Buluşması

 

Eğer siz de Değişim Elçisi öğretmen olmak istiyorsanız, yolculuğun ilk adımı olan ve 4 Ekim Salı günü 20:00 - 21:30’da gerçekleşecek Değişim Elçiliğine İlk Adım Buluşmasına davetlisiniz! 

 

Sonrasında, buluşmaya katılan ve Değişim Elçisi olmak isteyen öğretmenlere 11 Ekim Salı günü 20:00 - 22:15’te gerçekleşecek olan Değişim Elçisi Yolculuğuna Son Adım Buluşmasının davetini ileteceğiz. İki buluşmaya da katılan öğretmenler, Değişim Elçileri Topluluğu’na dahil olacak. Siz de Değişim Elçisi olmak istiyorsanız lütfen etkinliğe kaydolun.

Sorularınız için Topluluk Etkileşim Sorumlusu Berfin’e, berfin.azdal@sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilirsiniz. 

Değişim Elçileri topluluğunda buluşmak üzere!

 

Tarih
2022-10-04 20:00 - 21:30
Konum
Çevrimiçi
╲╱