GERİ

Burası Tamamen Bizim Kampı 2021

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Ağustos 16-17-18, 2021

 

Geçtiğimiz yaz ilki gerçekleşen, ailelerimizle bir araya geldiğimiz, başta ekoloji olmak üzere çeşitli konularda konuştuğumuz, paylaşımlarda bulunduğumuz ve kimi zaman da dertleştiğimiz “Burası Tamamen Bizim” Kampı’nın ikincisi gerçekleşiyor!

Adana, Hatay ve Mersin Değişim Elçilerinin inisiyatifiyle 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Mersin’deki Şaymana Arslanköy Tesisleri’nde gerçekleşecek olan “Burası Tamamen Bizim” Kampı’na herkesi bekliyoruz.

“Burası Tamamen Bizim” Kampı’nda bu sene de çevre, eğitim, resim, edebiyat, sinema, psikoloji gibi geniş bir konu yelpazesi olan etkinliklerde buluşacak, doğada vakit geçirecek ve özlem gidereceğiz. Kamp programının tamamını aşağıda ve detayları panomuzda bulabilirsiniz:

 

 

Kamp Alanıyla İlgili Genel Bilgiler:

Kamp alanında isteğe göre çadırda veya bungalovlarda kalmak mümkün. Çadırları ile birlikte gelecek katılımcılar için konaklama fiyatları kişi başı gecelik 20 lira, bungalovlarda kalacak katılımcılar için ise kişi başı gecelik 125 liradır. Çadırda konaklama çocuklar için ücretsizdir, bungalovlarda konaklama da 6 yaş altı bir çocuk için ücretsizdir.

Kamp boyunca kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği  tesis restoranında mevcut olacaktır; açık büfe kahvaltı 25 lira olarak belirlenmiştir, öğle ve akşam yemeklerinde ise Öğretmen Ağı’na özel indirimli fiyatlar uygulanacaktır.

 

Kamp’a nasıl katılabilirim?

Katılım kaydınızı oluşturmak için buraya tıklayarak kamp kayıt formunu doldurmayı unutmayın. Ardından sayfanın aşağısında yer alan “etkinliğe kaydol” butonuna tıklayın.

Birbirimize ilham olacağımız, birbirimizden besleneceğimiz ve birlikte eğleneceğimiz “Burası Tamamen Bizim” Kampı’nda buluşalım.

 

Tarih
2021-08-16 09:00 - 2021-08-18 17:00
Konum
Şaymana Arslanköy Konaklama Tesisi
Mersin
╲╱