GERİ

KIVANÇ USLU İLE "TEKNOLOJİ TRENDLERİ"

30 Mayıs Salı günü Karaköy Minerva Han’da gerçekleşen Karşılaşmalar serimizinde, IBM Müşteri Teknik Danışmanı, IBM Teknik Profesyonel Lideri ve IBM Türk Teknoloji Akademisi üyesi Kıvanç Uslu konuğumuz oldu.
“Teknoloji Trendleri” temalı konuşmada bulutteknolojileri, bilişsel zeka, nesnelerin interneti, siber güvenlik gibi teknolojide yaşanan son gelişmeleri ve yakın gelecekte teknolojide yaşanan olası diğer dönüşümler üzerine yaptığı deneyim ve bilgi paylaşımı sonrasında soru ve cevap kısmında katılımcıların da dahil olacağı bir bölümün ardından sona erdi.

Kıvanç Uslu Hakkında:

1992 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olan Kıvanç Uslu’nun 25 yılı aşkın IT sektörü deneyimi vardır. İş yaşamına IBM çözüm ortağında başlamış, sonrasında kendi şirketinde çalıştıktan sonra, 1999 yılında IBM’e Bilgi Teknolojileri Uzmanı olarak katılmıştır. 2003 yılında Bilgi Teknolojileri Mimarı görevini üstlenmiştir. 2008 yılında IBM Texas Yazılım laboratuvarı’nda Kıdemli Bilgi Teknolojileri Mimari olarak IBM yazılımlarının çözüm için entegrasyonunda ve gerekli araçların oluşturulması projesinde görevlendirmiştir. Daha sonra 2010 yılında IBM Türk’e Yazılım Satış/Servis Teknik Müdür ve IBM Ülke Teknoloji Lideri(CTO) görevleriyle geri dönmüş ve halen Müşteri Teknik Danışmanı ve IBM Teknik Profesyonel lideri olarak çalışmaktadır. Kıvanç Uslu, IBM ve Open Group Distinguished Certified IT Architect sertifikasyonlarına sahiptir. Türkiye’deki tek IBM Teknoloji Akademisi üyesidir. Kendisi bir çok üniversitede seminerler vermiş, konferanslara konuşmacı olarak katılmıştır, ayrıca yurtiçinde ve yurtdışında yayınlanmış makaleleri vardır.

When
2017-05-30 16:00 through 17:30
Location
Minerva Han
Bereketzade Mahallesi Bankalar Cad
İstanbul,
╲╱