GERİ

Let's Breathe Together

 Registration is closed for this event

Mart 17, 2023

Saat: 20:30-22:00

 

Ülkemizde yaşanan depremin ardından artan travma ve anksiyete günlük hayatın önemli bir kısmını kaplayarak yaşama karşı yabancılaşmamıza ve adeta nefesimizin kesilmesine yol açtı. Oysa nefes; bedenimiz ve dünya arasındaki teması sağlayan, yaşam ve duygularımız arasındaki önemli bağlantılardan biridir. Doğru ve etkili nefes alarak yaşanan travma ve stresin etkilerini azaltıp iyi olma halimizi korumak için küçük ama etkili adımlar atmak mümkün. Peki ama bu adımları atmak için neler yapabiliriz?

 

Bu soruya bir cevap olarak nefes ve mindfulness tekniklerini kullanıp, hem travma ve stresle mücadele etmek hem de anda kalabilmek için düzenlediğimiz Haydi Birlikte Nefes Alalım atölyemize davetlisiniz! Öğretmen Ağı Değişim Elçisi Fatih Zengin’in moderatörlüğünde, European School of Breath VZW Kurucusu ve Genel Müdürü Deniz Güler Hilhorst ile Nefes Oyunları Kurucusu ve European School of Breath Kıdemli Eğitmeni Anıl Altaş Brug yürütücülüğünde 17 Mart Cuma saat 20.30-22.00 arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek atölyeye kayıt yaptırmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli. 

 

17 Mart Cuma akşamı görüşmek üzere!

 

 

an%C4%B1lalta%C5%9F.png

Anıl Altaş Brug

Nefes Oyunları Kurucusu, European School of Breath Kıdemli Eğitmeni olan Altaş Brug; Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Londra Üniversitesi’nde finans matematiği, bilgi teknolojileri ve uygulamaları alanında yüksek lisans yapmıştır. Marka iletişimi ve dijital pazarlama konularında yerel ve uluslararası internet girişimi projelerinde çalışmıştır. İş hayatında yaşadığı inişli çıkışlı deneyimler sonrası, dijital yaşam dengesini bulma yolunda Amerika, İngiltere, Almanya ve Türkiye’de aldığı akademik ve ezoterik eğitimlerle 2010 yılından itibaren paralel kariyeri olan Nefes Terapistliği, Meditasyon ve Farkındalık Koçluğu alanlarında kendini geliştirmiştir. Türkiye ve yurtdışında farklı kültürlerden çocuklar, gençler ve aileleriyle birlikte Nefes ve Farkındalık Oyunları oynamaya devam etmekte, Brüksel merkezli European School of Breath çatısı altında tüm dünyadan okullar ve öürenciler ile çalışmalarını sürdürmektedir. Parents Türkiye dergisinde aylık yazıları yayınlanmaktadır. Benimle Nefes Al kitabının yazarıdır. Uluslararası Nefes Derneği ve Uluslararası Meditasyon Eğitmenleri Derneği üyesidir. Almanya’nın nefes şehirlerinden Bad Kreuznach’ta eşi ve oğluyla birlikte yaşamaktadır.

 

denizg%C3%BCler.png

Deniz Güler Hilhorst

European School of Breath VZW Kurucusu ve Genel Müdürü olan Deniz Güler Eylül 2022'den beri King's College, Londra'da Uygulamalı Sinirbilim ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı eğitimi alıyor. 2015'ten beri bireysel ve grup seansları deneyimine sahip, uluslararası sertifikalı nefes koçu ve yaşam koçu olan Güler Hilhorst Ocak 2017'den beri çocuklarla da çalışıyor. Avrupa, Afrika ve ABD'de birçok ülkede önde gelen çok uluslu şirketlerde Yönetim Danışmanlığı alanında yaklaşık 20 yıllık deneyime sahip bir Endüstri Mühendisi.olan Güler Hilhorst Mart 2020'de kurumsal hayatı bıraktı; tüm zamanını ve enerjisini nefes çalışmalarına ayırmak için hukuk ve politika danışmanlık şirketindeki Projeler Koordinatörlüğü görevinden istifa etti. Kendisi iki erkek çocuk annesidir. Ailesiyle birlikte Brüksel, Belçika'da yaşıyor.

 

 

When
2023-03-17 20:30 through 22:00
Location
Çevrimiçi
╲╱