GERİ

Dynamics of the Human Spirit

 Registration is closed for this event

Mart 15, 2023

Saat: 20:00-22:00

 

Ülkemizin yaşamış olduğu depremler sonrası, hepimiz depremden doğrudan veya dolaylı olarak, farklı oranlarda  etkinlendik. Yaşanan kötü deneyimlerle mücadele etmek için vaziyeti, yaşanan deneyimi anlamlandırma ve bireyin iyi olma halini destekleyen çalışmaların içinde olmak çok önemli. Bu yönde adım atmanın en önemli aşamalarından biri de kuşkusuz travmanın ne olduğunu anlamak olacaktır.


Bu bağlamda travma ve travmanın doğasini psikanalatik yaklaşımla anlamlandırarak iyi olma halimizi güçlendirmeyi hedeflediğimiz İnsan Ruhunun Dinamikleri etkinliğine davetlisiniz! Öğretmen Ağı ve BAYETAV işbirliği ile Değişim Elçisi Esen Cansu Öztürk moderatörlüğünde ve psikolog Ersin Akkurt yürütücülüğünde, 15 Mart Salı saat 20.00-22.00 arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek İnsan Ruhunun Dinamikleri etkinliğinde buluşalım!

 

Etkinliğe kayıt olmak için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.

 

Sevgi ve dayanışma ile

 

halil%20yava%C5%9F.png

Esen Cansu Öztürk

Öğretmen Ağı Değişi Elçisi olan Öztürk, TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2017 yılında mezun oldu. İzmir'de bir özel ilkokulun Psikolojik Danışmanı olarak çalışmakta, ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerine çalışmalar yapmaktadır. Gönüllüğü hayat felsefesi haline getirmiş, doğa meraklısı ve gezmeye tutkundur.

 

halil%20yava%C5%9F.png

Ersin Akkurt

1977 yılında Ankara’da doğdu. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. 2002-2009 yılları arasında, "Odağ Psikanaliz ve Psikoterapi Derneği"nde önce "Oyun Terapisi", ardından da “Yetişkin Psikoterapisi” eğitimlerini aldı. Eşzamanlı olarak okul öncesi kurumlara danışmanlık yaparken Odağ Derneği bünyesinde Doç.Dr. Celal Odağ ile 9 yılı aşkın bir süre çalıştı. 9 Eylül Üniversitesi’nde “Aile Danışmanlığı” eğitimini alan Akkurt, halen kurucusu olduğu Rod Danışmanlık şirketinde danışmanlık görevini yürütüyor, çeşitli dernek ve vakıflarda gönüllü etkinlikler düzenliyor.

 

 

When
2023-03-15 20:30 through 22:00
Location
Çevrimiçi
╲╱