GERİ

Adhocracy Culture Workshop!

 Registration is closed for this event

Aralık 20, 2022

Saat: 20:00-21:00

 

20 Aralık’ta Adhokrasi Kültürü Atölyesi’nde Buluşalım!

 

Çatışma, grup dinamikleri ve adhokrasi kültürünü Değişim Elçileri topluluğuyla birlikte düşünmek ve tartışmak ister misiniz? O halde 20 Aralık Salı günü 20:00-21:00 saatleri arasında Adhokrasi Kültürü Atölyesi’nde Buluşalım! Adhokrasi Kültürü Atölyesi’nde Öğretmen Ağı Ağ Etkileşim Koordinatörü Günalp Turan kolaylaştırıcılığında çatışma ve grup dinamikleri eksenlerinde adhokrasi kültürüne odaklanacağız. 

 

Adhokrasi kültürü, Ağ’ın işleyişini kavrayabilmemiz ve toplulukla ilişkilenme biçim ve yöntemlerimizi zenginleştirmemiz için çok önemli. Yaratıcı ve yenilikçi yöntemlerle de tanışacağımız atölyeye kayıt yaptırmak için lütfen aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonundan kayıt yaptırın.

 

20 Aralık’ta görüşmek üzere!

 

 

Gu%CC%88nalp%20Turan%282%29.png

Günalp Turan Hakkında 

2017 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü mezunu olan Turan, üniversite yılları boyunca edebiyat, psikoloji ve dilbilimi alanlarına ilgi duydu. Üniversite eğitiminin son yılında Robert Koleji’nde stajyer öğretmen olarak çalışmanın yanında Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekibi’ne katıldı. Mezun olduğunda ise, ekibin tam zamanlı bir üyesi oldu. Öğretmen Ağı içerisinde; Düşünme Becerileri Programı’nın ve çeşitli buluşmaların ve projelerin koordinasyonunda görev aldı. Eleştirel Düşünme, kültürlerarası öğrenme, moderasyon ve kolaylaştırıcılık üzerine çeşitli içeriklerde eğitici olarak yer aldı. Halen, Öğretmen Ağı’nda Ağ Etkileşim Koordinatörü olarak çalışmakta olan Turan, aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Kültürel İncelemeler alanında yüksek lisansına devam etmektedir. 

 

When
2022-12-20 20:00 through 21:00
Location
Çevrimiçi
╲╱