GERİ

Teacher's Well-Being Community First Meeting

 Registration is closed for this event

Aralık 15, 2022

Saat: 19:30-21:00

 

Değişim Elçileri Ezgi Temiz Çeliker ve Yasemin Gültekin, yeni bir adhokratik topluluğun temellerini atıyor. Topluluk, öğretmenlerin psikolojik, fiziksel ve bilişsel olarak güçlenmesi ve haklarını öğrenmesi için öğretmen inisiyatifiyle faaliyetler yürütmek üzere yola çıkıyor. Topluluk iyi olmayı önceleyen herkesin katılımına açık. 

 

Topluluğunun kuruluş amacı, yapılacak çalışmalar, ulaşılmak istenen hedefler ve destek alınabilecek paydaşlar üzerine konuşacağımız bu deneyim paylaşımı için 15 Aralık 2022Perşembe günü 19:30-21:00 saatleri arasında buluşalım. Deneyim paylaşımının ardından toplulukta yer almak isteyen katılımcılar ile Öğretmenin İyi Olma Hali Topluluğu faaliyetlerine başlayacak. 

 

Aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak deneyim paylaşımına katılabilirsiniz.

15 Aralık Perşembe akşamı buluşmak üzere!

 

 

Ezgi Temiz Çeliker Hakkında

Değişim Elçisi Ezgi Temiz Çeliker, üniversite dönemi boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük, eğitim sorumluluğu ve eğitmenlik yaptı. Ayrımcılık, insan hakları ve toplumsal cinsiyet konularında akran eğitimi içerikleri üretti ve yaygınlaştırdı. Her çocuğun farklı olduğuna ve farklılaştırılmış eğitim uygulamalarının önemine inandığı için bu alanda çalışmalarını sürdürmüş, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitsel Tasarım ve Değerlendirme bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Ders içeriklerini UbD ve argümantasyon tabanlı bilim öğrenme yaklaşımıyla tasarlamaktadır. Düşünme becerilerinin geliştirilmesine yönelik eğitimler almakta ve uygulamalar yapmaktadır. Daha önce öğretmenlerin iyi olma haline yönelik 1 öğretmen 1 psikolog, özbakım becerilerini gelistirmek gibi atölyeler yürütmüştür.

 

Yasemin Gültekin Hakkında

Değişim Elçisi Yasemin Gültekin, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu ve lisansüstü eğitimine Anadolu Üniversitesi'nde devam etti. Yazdığı tez ile çeşitli güncel sanat sergilerinde yer aldı. 10 yılı aşkın süredir çeşitli özel öğretim kurumlarında PDR Uzmanı olarak görev yapan ve Aile Danışmanı olan Yasemin Gültekin aynı zamanda Eskişehir Gelişim Vakfı yönetim kurulu üyesidir. Çocuklar ve şiddetsiz İletişim, çocuklar ve felsefe gibi konularla yakından ilgilenmekte ve öğrencileri ile birlikte üretmeye, eğlenmeye, hayatı çocuklardan öğrenmeye devam etmektedir.

 

When
2022-12-15 19:30 through 21:00
Location
Çevrimiçi
╲╱