GERİ

Okul Uyum Çalıştayı

 Registration is closed for this event

Eylül 1, 2021

Saat: 19:30-21:30

 

 

Okul, bir eğitim mekânından çok daha fazlası. Çocuk koruma, beslenme, psikolojik destek, sağlık takibi, oyun, akran öğrenmesi, toplumsal yaşama hazırlık gibi pek çok konuda okulun önemli görevleri, çocukların okulda karşılanabilecek kritik ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçların karşılanması için okulların açılması ve açık kalmasına yönelik koşulların sağlanması vazgeçilmez bir zorunluluk. #NeOkulsuzNeEğitimsiz diyerek bizler de Okula Uyum Çalıştayı ile yeni döneme hazırlanmak için bir alan açmak istedik.  Peki,“Pandemide öğretmen ve öğrencilerin okula uyumunu nasıl kolaylaştırabiliriz?”

 

Öğretmen Ağı Çevrimiçi PDR Topluluğundan Değişim Elçisi öğretmenler, oluşturdukları Yeni Dönemde Okula Uyum Kiti’nde bulunan öğretmen ve öğrencilere yönelik yaratıcı çözümleri, salgın sonrası yüz yüze eğitime dönüş sürecinde tüm eğitimciler ile paylaşmaya davet ediyor. 1 Eylül Çarşamba günü, 19:30 - 21:30 saatleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan çalıştaya hepiniz davetlisiniz!

 

Açılış Konuşmacıları: Ayşe Bilge Selçuk, Buket Sönmez, Pınar Uyan Semerci

Moderatör: Zeynep Hancı

Yürütücüler: Banu Yücetaş, Kubilay Özaydın, Halil Yavaş, Muhammet Ali Mert, Özge Özsaka Güvenç, Sibel Tosuner, Yasemin Gültekin

 

When
2021-09-01 19:30 through 21:30
Location
Çevrimiçi
╲╱