GERİ

DOYA İLE YAZ OYUNLARI

Temmuz 1, 2021

Saat: 20:30-22:00

 

3 Temmuz’da gerçekleştireceğimiz 2021 Değişim Elçileri Yaz Buluşması kapımızda! Yaz Buluşması demek, yıl boyu birlikte ürettiklerimizi ve paylaştıklarımızı kutlamak, bir arada olmak, birbirimizden güç almak ve biraz da oyunlarla eğlenmek demek. Yaz Buluşması’na özel olarak gerçekleştirdiğimiz bu atölyeyle, DOYA, Disiplinlerarası Oyun Atölyesi, Öğretmen Ağı Değişim Elçilerinin kurduğu bir sosyal girişim olarak sizleri doya doya oynamaya davet ediyor. 

DOYA Kurucu üyeleri, Öğretmen Ağı Değişim Elçileri Aslı Uysal Cevgin, Belgin Gökçen,Betül Aydın, Didem Metin, Gözde Uysal, Hüner Özarslan Uysal, Mehri Erol, Sevilay Eş Şengül ve Tuna Tanrıverdi’nin yürüteceği  “DOYA ile Disiplinlerarası Oyunlar” Atölyesi, 1 Temmuz Perşembe günü, 20:30 - 22:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak Zoom’da düzenlenecek. Yaz Buluşması heyecanını oyunlarla zengileştirmeye herkes davetli!

Aşağıda yer alan “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak atölyeye katılabilirsiniz.

Öğretmenden Öğretmene atölye, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir.

 

DOYA Kurucu Üyeleri:

Aslı UYSAL CEVGİN - Türkçe Öğretmeni

Belgin GÖKÇEN - Beden Eğitimi Öğretmeni

Betül AYDIN - Sınıf Öğretmeni

Derya Aydın - Sınıf Öğretmeni

Didem METİN - Matematik Öğretmeni

Gözde UYSAL - Matematik Öğretmeni

Hüner ÖZARSLAN UYSAL - Matematik Öğretmeni

Leyla KIŞ - Matematik Öğretmeni

Mehri EROL - Fen Bilimleri Öğretmeni

Serena İNANIR - Matematik Öğretmeni

Sevilay EŞ ŞENGÜL - Türkçe Öğretmeni

Tuna TANRIVERDİ - Beden Eğitimi Öğretmeni

 

When
2021-07-01 20:30 through 22:00
╲╱