GERİ

ATÖLYE: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÖĞRETMENLER

Haziran 28 - Temmuz 1, 2021 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İşbirliğiyle:



3 Temmuz’da 2021 Değişim Elçisi Yaz Buluşması’nı 400’ü aşkın Değişim Elçisiyle ve 40’ın üzerinde partnerle işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. 2021 Yaz Buluşması Paydaş Etkinlikleri kapsamında, Yaz Buluşması partnerimiz Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)'nın online eğitim platformunda asenksron yürütülecek olan “Daha İyi Bir Dünya İçin Öğretmenler: Atölyeler”e davetlisiniz!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler Projesi ile birlikte 2018 yılından bu yana katılımcılarının çağı yakalayan, haklarını bilen, önyargılardan, ayrımcılıktan ve şiddetten uzak, toplumsal konular üzerinde eleştirel düşünebilen bireyler ve yurttaşlar olmalarına katkı sağlamayı hedefliyor, bu hedef doğrultusunda da çeşitli atölyeler düzenliyor. Çocuklar ekoloji, insan hakları, çocuk hakları, ayrımcılık, toplumsal cinsiyet eşitliği ve barış atölyelerine katılırken, öğretmenler de çocuk haklarının temel alındığı, eğitim ortamlarında ayrımcılığa yer verilmemesini, her çocuğun farklılıklarını, farklı öğrenme süreçlerini ve öğrenme hızını, yeteneklerini, katılımcılığını vurgulayan Öğretmen Atölyesi’ne katılıyor. Salgın öncesinde yüz yüze gerçekleştirilen “Daha İyi Bir Dünya için Öğretmen Atölyesi” salgından boyunca da öğretmenlerin erişimine çevrimiçi olarak devam ediyor.

TEGV Dijital Eğitim Platformu üzerinden gerçekleşecek olan “Daha İyi Bir Dünya İçin Öğretmenler: Atölye” etkinliği için, kayıt olduktan sonra sizlere TEGV tarafından gönderilecek şifre ve kullanıcı adı ile sisteme kayıt olabilir, 28 Haziran Pazartesi'den 1 Temmuz Perşembe gününe dek, dilediğiniz zaman atölyeyi tamamlayabilirsiniz!


Önemli not: Atölye katılım bilgileri, atölye gününden önce, kayıt yaptıranlarla TEGV tarafından paylaşılacaktır. 

 

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Hakkında

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 26 yıldır, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara bilişim, matematik, fen, sanat, okuma  ve İngilizce alanında kendi etkinlik noktalarımızda ücretsiz olarak eğitim desteği veriyor. Çocukların geleceğe özgüvenli, çağdaş bireyler olarak hazırlanmasına destek olmayı hedefliyor.

When
2021-06-28 20:00 through 20:30
╲╱