GERİ

SU SABUN OYUNU UYGULAYICI ATÖLYESİ

Nisan 12, 2021

BirİZ Derneği İşbirliğiyle:



Su Sabun Oyunu, salgın döneminde 6-9 yaş arasındaki çocukların duygularını ve koronavirüs algılarını akranlarıyla keyifli ve güvenli bir ortamda konuşabilmesine alan açmak amacıyla geliştirilmiştir. Oyun, çocukların hem sosyal hem de duygusal gelişimlerine oyun yoluyla katkı sağlamak için pedagojik yöntemlerle Sınıf Öğretmeni Nermin Günaydın tarafından Bir İZ Derneği desteğiyle geliştirilmiştir.

“Su Sabunu Uygulayıcı Atölyesi”, BirİZ Derneği işbirliği ile, 12 Nisan Pazartesi günü 19:00 - 21:00 saatleri arasında, Nermin Günaydın ve Büşra Onat yürütücülüğünde gerçekleşti.

 

 

Nermin Günaydın Hakkında

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü mezun ve halen bir devlet okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışmakta. Üniversite yıllarında başladığım gönüllülük hayatına çeşitli sivil toplum kuruluşlarında devam ediyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi.

 

Büşra Onat Hakkında

1995 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladıktan sonra lisans eğitimini İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde onur öğrencisi olarak bitirerek “Psikolog” unvanını aldı. Lisans dönemi boyunca çeşitli kurumlarda önleyici ruh sağlığı alanında dezavantajlı çocuklar ile gönüllü çalışmalar yaptı. Önleyici ruh sağlığı ve travma alanında çok sayıda projede asistan ve koordinatör olarak görev aldı.

 

When
2021-04-12 19:00 through 21:00
╲╱