GERİ

NASIL BİR YARATICISIN?

Mart 30, 2021

 

Yaratıcılık sanılanın aksine bazı kişilere ya da meslek gruplarına ait bir ayrıcalık değil; hepimizin sahip olduğu, doğduğumuz andan itibaren bize eşlik eden bir beceri. Kısacası, hepimiz birer yaratıcıyız! Peki sen nasıl bir yaratıcısın?

Yaratıcı Özgüven Festivali kapsamında içimizdeki yaratıcılığı ve yaratıcı özgüveni eğlenerek kutlamak için bir araç olarak HMD işbirliğinde hazırladığımız testi birlikte çözdüğümüz etkinlik, 30 Mart Salı akşamı 19:30 - 20:00 arasında Öğretmen Ağı Kolaylaştırıcı Ekip’ten Zeynep Hancı moderasyonunda gerçekleşti.

Etkinlik tüm #Yaratıcılığınaİnan’anlara açık ve ücretsizdir.

 

 

Zeynep Hancı Hakkında

2018 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden mezun oldu. Erasmus programı kapsamında gittiği Utrecht Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nda, TED Rönesans Koleji‘nde Psikolojik Danışman olarak stajlarını gerçekleştirdi. 2018 Ağustos ayından bu yana Öğretmen Ağı’nda Ağ Etkileşim Sorumlusu olarak çalışıyor. Yaratıcı Problem Çözme, Tasarım Odaklı Düşünme, kapsayıcı eğitim, sosyal duygusal öğrenme, toplumsal cinsiyet, dijital kolaylaştırıcılık başta olmak üzere farklı konularda faaliyetler yürütüyor. Hobi olarak resim, illüstrasyon, küçülen kağıt ve polimer kil ile ilgileniyor.

 

When
2021-03-30 19:30 through 20:00
╲╱