GERİ

Değişim Elçisi Yolculuğuna İlk Adım Buluşması

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Mart 16, 2022

Saat: 20:00-21:30

 

Sizleri Öğretmen Ağı Değişim Elçileri Topluluğu’na katılmaya davet ediyoruz!

 

Öğretmen Ağı’nın gönüllü öğretmenleri, kısaca “Değişim Elçisi” olarak anılır. Değişim Elçisi öğretmenler, kendi mesleki ve kişisel güçlenme yolculuklarına devam etmek için meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşır, ihtiyaç duyduğu kişi ve kurumlarla tanışır, işbirlikleri geliştirir, 'adhokratik' topluluklar oluşturur. Kendi ihtiyaçlarına kendi çözüm getirmek için yöntemler öğrenir. Yetkinliğini paylaşmak için etkinlikler düzenler, blog yazıları yazar, podcastlere konuk olur. Öğretmen Ağı'nın içeriklerini oluşturur, sosyal medya paylaşımlarına katkı verir. Ağ'ın kültür ve değerlerini yaygınlaştırır.

 

Branş ya da deneyim fark etmeksizin, tüm öğretmenler ‘Değişim Elçisi’ olabilir. Değişim Elçisi olmak isteyen öğretmenlerin, periyodik olarak düzenlenen “Değişim Elçisi Yolculuğu Buluşmaları”na katılması ve iki adımı da tamamlaması gerekir. 
 

  • 16 Mart 20.00-21.30 Değişim Elçisi Yolculuğu’na İlk Adım Buluşması
  • 22 Mart 20.00-22.00 Değişim Elçisi Yolculuğu’na Son Adım Buluşması
     

Eğer siz de Değişim Elçisi öğretmen olmak istiyorsanız, yolculuğun ilk adımı olan 16 Mart Çarşamba günü 20:00 - 21:30’da gerçekleşecek olan “Değişim Elçisi Yolculuğu’na İlk Adım Buluşması”na davetlisiniz! 
 

Sonrasında, buluşmaya katılan ve gönüllü olan öğretmenlere 22 Mart Salı günü 20:00 - 22:00’da gerçekleşecek olan “Değişim Elçisi Yolculuğu’na Son Adım Buluşması”nın davetini ileteceğiz. İki buluşmaya da katılan öğretmenler, Değişim Elçileri Topluluğu’na dahil olacak! 

 

Aşağıdaki “Etkinliğe Kaydol” butonuna tıklayarak buluşmaya kaydınızı oluşturabilirsiniz.

 

Tarih
2022-03-16 20:00 - 21:30
╲╱