GERİ

Yüzleşme Çevrimiçi Sergi Turu

 Bu etkinlik için kayıtlar kapanmış

Eylül 25, 2021

Saat: 14:00-15:00

Pera Müzesi İşbirliğiyle:

pera
 

Pera Müzesi Öğrenme Programları işbirliğinde, Öğretmen Ağı Değişim Elçileri’ne özel çevrimiçi sergi turları başlıyor! “Yüzleşme” başlıklı çevrimiçi rehberli sergi turu için 25 Eylül Cumartesi 14:00’te buluşalım.

Yeditepe Üniversitesi’nin kuruluşunun 25. yılında, üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi mezun ve öğrencilerinin üretimlerinden oluşan, küratörlüğünü Marcus Graf’ın üstlendiği Yüzleşme sergisi, profesyonel sanatçı ve tasarımcılarla sanat ve tasarım öğrencilerinin doğa-kent ilişkisi ve birey-toplum konularına dair soruları tartışmaya açıyor. Sergi, sanat ve tasarımın ontolojik varlığına dair konuları eleştirel bir bakışla ele aldıkları çok katmanlı bir forum olarak kurgulandı. 

Alışılagelmiş öğrenci veya mezun sergisi anlayışını aşmayı hedefleyen Yüzleşme sergisi aynı zamanda fakültenin geçmişi ve bugünüyle yüzleştiği bir alan niteliği de taşıyor; bugünün güzel sanatlar, grafik tasarım, tiyatro, gastronomi ve mutfak sanatları yanında sanat ve kültür yönetimi alanlarının etkileyici dünyasını keşfetme şansı veriyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

NotÇevrimiçi sergi turu, branş ve kademe fark etmeksizin tüm öğretmenlerin katılımına açık, ancak kontenjanla sınırlıdır. Lütfen kaydolmayı unutmayın.

 

Tarih
2021-09-25 14:00 - 15:00
Konum
Çevrimiçi
╲╱