GERİ

MASALLARA DAİR

Haziran 21, 2021

Saat: 20:00-21:30

 

Masalların tanımı, arketipleri, masallardaki duygu geçişleri, masal kahramanları, Türk masalları, masalların rüya ile buluşması ve eğitimin masaldaki yeri konularında beraber konuşabilmek için "Masallara Dair" etkinliğine davetlisiniz!

Karşılaşmalar serisinin yenisi “Masallara Dair” etkinliği Oya Çetin’in konuşmacılığında ve Değişim Elçisi Sevcan Eşiyok’un moderatörlüğünde gerçekleşecek. Masalları yeni bir açıdan keşfetmek için “Masallara Dair” etkinliğinde 21 Haziran Pazartesi günü 20:00 - 21:30 saatleri arasında buluşalım.

Karşılaşmalar, öğretmenlerin ya da farklı disiplinlerden kişilerin, ilham veren bir konuşma yaptığı ve katılımcılarla soru-cevap bölümü içeren etkinliklerdir. Dijital Karşılaşmalar Türkiye’nin her yerinden eğitimcilerin katılımına açık ve ücretsizdir, ancak katılım kontenjanla kısıtlıdır. Lütfen başvurmayı unutmayın! 

 

Oya Çetin Hakkında

Türk Dili ve Edebiyatı mezunu, öğretmen. Hacettepe Üniversitesi Okul Yöneticiliği ve Eğitim Deneticiliği’nde yüksek lisansını tamamladı.Ali Nesimi’den Drama eğitici eğitimini aldı ve onun yönetiminde Romeo Juliet ve Midas'ın Kulakları adlı oyunlarda uzun süre oynadı.İskender Pala, İnci Enginün, Birol Emil ve Ülkü Emil'den edebiyat teorileri üzerine eğitim aldı. Kıbrıs'ta drama eğitimi ve çocuk kitapları yazma eğitimi aldı.Kişisel eğitim alanında NLP eğitimi, Yaşam Koçluğu Akıl ve Zeka oyunları eğitici eğitimi aldı. Lüset Kohen Fins’ten çocuk kitapları yazma eğitimi, Ayşegül Dede’den ve Judith Liberman’dan yine çocuk kitapları yazma eğitimi aldı. Prof. İnayet Aydın’dan eğiticinin eğitimi alanında seminer aldı. Diksiyon eğitimini Zafer Kiraz’dan aldı. Özel öğrencilere masal ve drama eğitimi vermek için disleksi, diskalkuli ve disgrafi gibi eğitimleri aldı. 3 yıldır birçok kurumda masal anlatıcılığı eğitimi vermekte. İzmirli, evli ve 2 çocuk annesi.

 

Sevcan Eşiyok Hakkında

1985 yılında Adana'da doğdu.KTÜ Sınıf Öğretmenliği Mezunu.14 yıldır öğretmen. Ayşegül Dede ve Judith Liberman'ın masal anlatıcılığı seminerlerine katıldı. P4c Eğitmenliği sertifika programını tamamladı. Bu sene bir meslektaşıyla masallar üzerine proje yazıp; uluslararası ortaklıklarla bu süreci tamamladı. Masallarla ilgili her yere adımını atma peşinde. Kapısı masallara her daim açık...Bir çocuğa anne. Tüm masallara arkadaş.

Tarih
2021-06-21 20:00 - 21:30
╲╱