GERİ

KARŞILAŞMAYA DAVET: VELİ VE ÇOCUK TANIŞIKLIĞINI NASIL YENİDEN KEŞFEDERİZ?

Haziran 6, 2021

Saat: 16:00-18:30

 

Öğretmenler, çocuklar ve veliler, eğitim ekosistemindeki en önemli aktörler arasında. Hem eğitimin ortamında hem de eğitim ortamları dışında aktörler arasındaki olumlu sosyal ilişkilerin ve diyalogların bir yolu ise tanışıklıktan geçiyor. Peki, veli ve çocuk tanışıklığını nasıl yeniden keşfederiz? 

Öğretmen Ağı Takımyıldız Topluluğu’ndan 13 Değişim Elçisi öğretmen, Tasarım Odaklı Düşünme metodolojisiyle veli ve çocuk tanışıklığı ihtiyacına yönelik araçlar ve etkinlikler içeren bir kitapçık tasarladı. Sizleri, 6 Haziran Pazar 16:00-18:30 saatleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz “Karşılaşmaya Davet: Veli ve Çocuk Tanışıklığını Nasıl Yeniden Keşfederiz?” etkinliği ile hem yaratıcı çözümler içeren kitapçığımızı yakından tanımaya, hem veli ve çocuk olmaya, hem de dijital dünyada velilik ve çocukluk üzerine ilham verici konuşmalarla karşılaşmaya davet ediyoruz.

 

Açılış Konuşmacıları: Ali Osman Arabacı, Buket Sönmez, Çiğdem Tongal, Melike Ergün, Tülin Şener, Yeliz Düşkün

Moderatör: Zeynep Hancı

Yürütücüler: Besime Büşra Karakoyun, Çölban Dayıoğlu, Esin Ekinci, Gizem Ok Uluçay, Gökhan Atik, Gözde Uysal, Gülnaz Bekar, Meriç Dönmez, Neriman Dorukan, Özlem Ünal, Sedanur Ünlüoğlu, Sena Sezen Tulumoğlu, Sevilay Eş Şengül.

Tarih
2021-06-06 16:00 - 18:30
╲╱