GERİ

OYUN TABANLI ÖĞRENME

Mayıs 25, 2021

 

Oyun sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda çocuğun sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi için bir ihtiyacıdır. Oyun çocukların öğrenme ve keşfetme isteğini besler, merak duygusunu güçlendirir. “Oyun Tabanlı Öğrenme” etkinliğinde, öğrenimin olmazsa olmazı olan oyun oynamanın kazanımlarını tartıştık. 

Daha önceden deneyimlenmiş ve seviyelendirilmiş oyunları uygulayarak üzerinde konuşacağımız etkinlik 25 Mayıs 2021 günü saat 19:00-20:30 arasında gerçekleşti.

 

 

Nora Aynacıyan Hakkında

Oyun oynamak için heyecanlanan, oyunu sadece bir eğlence aracı olarak kullanmayan, kişisel ilişkilerini de oyun ile geliştiren Nora Aynacıyan, oyun oynayabilmek, kendi oyunlarını oluşturabilmek için beden eğitimi öğretmeni oldu. Bu da oyuna verdiği önemi ve düşkünlüğü ortaya koymakta.

Meryem Turak Hakkında

Her işi keyif alarak yapmayı düstur edinmiş, en büyük öğretmenin öğrencileri olduğuna inanan, doğaya, sevgiye, hayvanlara, kapsayıcılığa hayran ve oyunsuz yaşayamayan bir sınıf öğretmeni.

 

Serda İlgili Narsüz Hakkında

2006 yılından bu yana Uğur Koleji, İTA Okulları ve son iki yıldır Yeşilyurt Açı Koleji’nde okul öncesi öğretmenliği yapıyor. Farklı öğretim yöntemlerini, öğrencilerin öğrenme stillerine dikkate alarak bir araya getirip planlamalar yapıyor ve içerik zenginleştirme üzerine çalışıyor. Planlanlamalar yaparken yol gösterici olarak UbD’yi, yöntem olarak ise yaratıcı dramayı odağında tutuyor.

Tarih
2021-05-25 19:00 - 20:30
╲╱