GERİ

DÜŞÜNCEYİ GÖRÜNÜR KILMAK

Şubat 18, 2021

Saat: 19:00-20:00

 

Uzaktan eğitim sürecinde ölçme ve değerlendirme zenginleştirmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz konulardan biri. Peki, ölçme değerlendirmeye dair yöntem ve stratejileri nasıl görünür kılarız? 

18 Şubat 19:00-20:00 arasında Değişim Elçilerinden Gizem Ok Uluçay yürütücülüğünde gerçekleşen “Düşünceyi Görünür Kılmak” başlıklı Öğretmenden Öğretmene etkinliğinde bir araya geldik.

Öğretmenden Öğretmene atölye, öğretmenlerin, ilgi ve uzmanlık alanlarından, bireysel ve mesleki becerilerinden yola çıkarak geliştirdikleri ve kendi iyi örneklerini meslektaşları ile paylaştıkları atölyelerdir.

 

 

Gizem_Ok_Uluçay.png

Gizem Ok Uluçay Hakkında

İstanbul’da doğup büyüyen Gizem, Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdikten sonra Harvard University Graduate School of Education Differentiating Instruction: Strategies for Effective Classroom Practice ve Introduction to Family Engagement in Education bölümlerini tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde yüksek lisans yaptı. Çocukların kendilerini gerçekleştiren bireyler olmalarını hedefler ve kendi öğrenme yolculuğuna da bu yönde devam etmektedir.

 

Tarih
2021-02-18 19:00 - 20:00
╲╱